karkneliff Hanımlar hastane çantanıza bebek maması koymayı düşünüyor musunuz ? Ben sezaryen doğum yapıcam her ihtimale karşı bir mama alıcam, süt hemen gelmeyebiliyor gelse bile bebeğe yeterli gelmeme ihtimali yüksek. Siz napacaksınız ?
Cihangir09 karkneliff koymayacağım kendinizi o şekilde sartlandirmayin hiç belli olmaz hatta doğumdan bir iki gün önce ben sağım yapmaya başlayacağım ki süt çabuk insin çok çok lazım olursa bebek odasinda var zaten hemşireler veriyor yada o an hemen eczaneden alınabilir
Kbr12345 karkneliff ben koymayı düşünüyorum arkadaşım gerekli oluyor demişti henüz karar veremedim hangi mamayı alacağımı Hıpp veya Aptamil düşünüyorum
Gamzeeadnx karkneliff canım sezeryan oldum hiç mama koymadım düşünmedim zaten geliyor süt yani gayet emdi
PinkBerryy Koymayacağım kötüyü çekmek istemiyorum bence beyninizi süt gelicek diye şartlandırın, gerekli olursa mama alınır yine.
Ayselcnt karkneliff oğlumda sezeryan oldum.. mama koymadım..şükür gerekte kalmadı.. bunu düşünmek için çok erken ama bundada koymam büyük ihtimalle..
Aslanmom1 karkneliff Koymadım gerek kalırsa hastanede mama veriliyor zaten ya da eczaneden alınır bulanamayacak bir şey değil yani sütüm gelmeyecek mama almayalıyım yanıma diyede kendimi şartlandırmadım.
Miniklerinannesiyim karkneliff biberon koyucam ama mama koymicam cünkü yeni dogan bebegin midesi zaten 2 cay kaşıgı kadar o kadar da süt geliyor merak etmeyin hiç damla bile gelemzse o zaman alınır yada hemşire idareten veriyor biberon da koyucam ki Allah korusun küvoze fln girerse hemşireler ister ben sagar veririm yada mama ihtyacı oldugunda elimin altında olsun 400 500 TL verip alıyoruz hastahanede lazım olsa git getir yada eczaneden al desen evdeki boşa alınmış olacak