kader26_ Cinsel ilişki olmamalı mı? Doktora sormayı unuttum. 30 haftaya kadar yukarı çıkabilir dedi. Siz de bu durumu yaşayan var mı ?
melegim_0822 kader26_ Benimde ayni şekilde rahim ağzının dibindeydi 20. Haftamda detaylı ultrasonda söylediler 28 e kadar çıkar dediler su an 34 um hâlâ çıkmadı cinsel ilişki yasak kanamayi tetikleyebilir çünkü. Benim doktorum ilişki olabilir ama kanaman olursa devam etmeyin dedi. Başka bir doktora daha gittim tamamen yasak dedi. Sağlık önemli tedbir alıyoruz. Ağır iş sürekli eğilip kalkmak uzun yürüyüşler fazla ayakta kalmak hepsi yasak.
Rosemihra kader26_ benimde yakındı plesents yogası yaptım endonezlerşn Google yaz çıkar tavsiye ederim secde pozisyonu
gizemm0688 kader26_ plesenta aşağıdaysa ılıskı yasak. Gebeliğimin basından beri bızde durum böyle doktorum sürekli uyarıyor.
yagmur_17 kader26_ az once doktordan ciktim benimde rahim agzina yerlesmis doktorum kesinlikle iliski olmamalı diye belirtti siz tehlikeye atmayın insallah hepimizin bebeklerı zamaniyla ustlerw cikar
kader26_ melegim_0822 dilerim sizinki de en yakın zamanda çıkar. Zaten ilk 3 ay cinsel ilişki olmadı. Şimdi böyle bi durum varken riske atmamak lazim sanırım.
Tugrali peki ilişki esnasında agrı oluyormu? bende 29 haftalıgım ilişki esnasında inanılmaz agrım oluyor
kader26_ Rosemihra bir yer de egzersizlerden uzak durulması gereken diye okumuştum. Siz doktorunuza sordunuz mu egzersiz için ne söyledi
Yazan Bana da 20. Haftada plesentanın rahim ağzına mesafesi 15 mm ölçüldü. İlişki ağır iş vs yasak. 30 dayım 2 mm yukarı çıkmıs ama hala istenilen kadar çıkmamış dedi. İstirahat öneriliyor. Kanamam oldu direkt ilişki yaşadın mı diye sordu mesela
kader26_ Yazan hamile kaldığımı öğrendiğimden beri hiç ilişkiye girmedik haftam da küçük daha kararsız kaldım ilişki konusunda
Rosemihra kader26_ bu farklı birşey Türkiye’de popüler değil . Ama bilenler çok . Doktoruma danışsam bilmez . Düzeldi benim . Yabancı ülkeler yapıyor . Siz bilirsiniz yine de . İnş düzelir
Yazan kader26_ yani yukarı çıkar belki. Biraz bekleyin derim ben. Kontrol günü doktora da sorarsınız ama en azından o zamana kadsr bekleyin riske atmayın bebişi
Esinnur63 kader26_ benimde ilk başta plesenta rahim ağzına yakın dedi kendini yorma çok dedi 25 26 ya kadar çıka bilir dedi progestan kullandım işim olmadıkça kalkmadım 30. Haftadayım ve yukarı çıktı plesentam çok şükür bi sıkıntımız yok şuan
Esrakcshn kader26_ bendede plasenta marjinal varmış doğumu etkiler yukarı çıkmazsa sezeryan olursun dedi doktorum