Mevsimktl123 GirlandBoy_Mom ayy çok sevindim tebrikler 🎊❤️🌸 Bu arada senin o koyulukta 17 ise benim varsa bile değer çok çok düşüktür boşuna stres yapıyorum belki de
Mevsimktl123 GirlandBoy_Mom Aynen günüm geçsin eğer regl olmasam kan verecem hemen 2 ay önce de oncomed mi ne bi test yaptım anında ikinci çizgi koyu çıktı çok emindim olduğuna sağlık ocağında kan verdim sonuç negatifti
Mevsimktl123 Şunu söylemek istedim prodoctor testi 17 değerini baya belirgin göstermiş benim size göre çok çok silik olduğu için değerim çok düşüktür eğer varsa da
mommyr Kızlar ya days doctor marka erken gebelik testinde kuruma çizgisi oluyor mu peki ben dün çöpten çıkarıp baktım fotoğraflarda belli olmayacak kadar silik hayalet çizgi çıkıyor ilk yaptığımda dikkat etmedim mi acaba diye düşünüyorum bat 8 bu arada
Serya3 Mevsimktl123 benimki bi tık daha belirgindi ama maalesef negatif çıktı prodoctordu . Senin inşallah vardr ama ben çizgi göremedim hiç 🤷🏻♀️🥺
Serya3 Mevsimktl123 bence o kuruma çizgisi falandı ben göremedim zaten czgi ama o şekilde de olabilir
Annelikmghb Mevsimktl123 tek cizgi görünüyor henüz regl gunune daha varmış gec dollenmede olabiliyor bu kadar kafaya takmamak lazım 9 ay nasıl dayanacaksiniz