umrumdadegil
Ama şimdi şöyle bir şey var. Ben açıkçası yeni neslin cok zora gelemeyen, keyfine gezmesine düşkün gençler olduğunun kanaatindeyim. Ki bunu kaç tane eski toprak insanla oturdum konuştum benden önce o insanlar söylüyor bunu. Bakamayacak olursun maddi gücün ciddi anlamda iyi değildir veyahut psikolojik olarak yetemeyecegini düşünürsün. Hastalığın rahatsizligin vardir vs. Orası apayrı bir konu. Ama şuan inanmıyorum çoğu tek çocukla kalmak isteyen insanların gerçekten böyle sebeplerinin olduğunu. Uykusuz kalmak, gezememek e biraz da misal kolik molik sancısı biraz da zorluk görünce ay yok yok yok yok 2. Cocuk istemen diyenlere binaen yazdım aslında yukarıdakileri. Bilmiyorum anlatabildim mi ya birazda şımarıklık gibi geliyor bana eski insanların gucu yok yeni nesilde. Eskiden insanlar siddet, aldatma vs olmadığı sürece ayrilmazlarmis gerçi öyle olduğu halde ayrılmayan da varmış da neyse onu saymıyorum. Bir şekilde evliliğim yürüsün aile dağılmasın diye idare etmeye çalışıp anlaşmaya bakarlarmis mesela. Şimdi bak? Sudan sebeplerle anlaşamıyoruz diyip ayrılan cok genç var. Ay konular birbirine girdi ama örnek vermek istedim eski toprakla simdiki gençler çok farklı kısaca onu söylemek istiyorum aslında 😬
Haaa cocuk bakmasını bilmeyen bakamayan cocugu ziyan eden , hirsiz, katil, vatana millete hayrı olmayacak insanlar yetistirenler zaten apayrı bir konu onlar hiç cocuk yapmasın.
Kısaca yaptı olmak için yapılmamalı zaten cocuk..