Sena_33 Konudan bağımsız bi şey sormak istiyorum, hangi hazır suları tercih ediyorsunuz kızlar, çeşme suları hep klorür ve flörür içeriyor en kötüsü de kireçlenmesi
umrumdadegil Sena_33 yani yemek çay falan çeşme suyu kullanıyorum ama içmek için fuska alıyorum güzel bir su tavsiye ederim
Duru2023 umrumdadegil 1 kızım var 13 aylık. Şuan 6 aylık hamileyim . 2. Kızımı bekliyorum.. 2 kız 2 erkek en guzeli bence ama sezeryan olduğum için 3 ten sonra korkabilirim bilmiyorum.
Fatihinannesiii mervedmrcn hayvanların birbirine olan merhameti bile ağlattı beni . İnsanlığımızı gün geçtikçe kaybediyoruz bu yüzden çekingen olmak çocuk konusuna çok doğal. :) dua edeceğiz çokça dua . Biz nasıl güzel örnek olursak evlatlarımız da bizi kopyaladiklari için öyle olacaklardır :)
Cinardic umrumdadegil evlenmeden önce 4 isterdim çocuğu doğurunca ….. gördüm 😂hadi oğlum yalnız kalmasın diye 2. Yi de istedik ama 2 tane yeterli Allah olmayana versin
umrumdadegil Cinardic hahah aynen ya 3 4 isterdim bende ama hamilelik doğum derken al sana 3 4 oluyor🤣
Moon_Mom umrumdadegil belki de qarip gele bilir size ama ben 4 çocuk isterim 🤔😁 1kizim 1oglum var, simdi 3cuye hamileyim(kız), Allah nasip etseydi 1oglanda doğura bilsem deymeyin keyfime🥰🙈😁 benim kardeşim yok belki de o yüzden çocuklu aile istemişimdir hep🥹
umrumdadegil Moon_Mom yok çok çocuk da güzel bişey yeterbiliyorsan🥰 ben yetemeyeceğimi düşünüyorum açıkçası her insan kaldıramıyor.bence çocuk işini çünkü cidden kısıtlanıyorsun ve çok başka bir sorumluluk çocuk
gulsimaaq0 umrumdadegil 1 kızım var ve şuan 13 haftalık 2.ye hamileyim bana kalsa 1 çocuk yeterdi ama Rabbım verdi simdi de 2 çocuk yeter diye düşünüyorum Rabbım olmayanlara nasip etsin inşallah
Papatyamm63 umrumdadegil hani şuan 3 geliyor ve hayalimdeki iki kız iki erkek ama şuan 3 erkek çocuğa hamilyim 😂 isterim bı kızım daha olsun son olsun
Moon_Mom umrumdadegil Allahıma şükürler olsun şimdiye kadar iyi geldik🥰 hep çocuk kalmayacaklarki diye diye kendimi motive ediyorum tabii😁 Allah hepimize güc versin doğru,insaflı çocuklar yetişdire bilelim🙏🤗
birkizannesi21 Bezelyelerimm öncelikle Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım ♥️ Kızım kardeşini çok seviyor ama aynı zamanda kıskanıyor da tabi bütün çocuklar aynı olmaz ama çoğunlukla bütün ilgi ilk çocukta olunca ikincisi olunca ve ilgi bölününce kıskançlık olması normal mesela ben onun bakımını falan yapıyorum diye fazla kıskanmıyor beni ama babası bebeğin yanına gelince yada kucağına alınca hemen kendini araya sıkıştırıyor babasını çok kıskanıyor ama fazla belli etmiyor niye onu bende çözemedim:)