Edakgndzzz Dün gittim keseyi gördüm Bebek görünmedi 2 hafta sonra gel görürüz dedi. Kan aldılar şimdi baktım Tsh hormonu 1728 çıkmış. Anlayan var mı acaba bu sonuç normal değil dimi ?
Sevvaldal Edakgndzzz tam anlayamadim tsh mi 1728 yaziyor??? Bu imkansiz gibi tekrar kontrol edin? Bu ucuk derecede yuksek bir deger???
Fatmaklc66 Edakgndzzz ee yani iki hafta veriyolar benim 6 . Haftada goremedi 9 . Haftamda gittim kalp atisi vs herseyi gorduk
Rabia199666 Edakgndzzz ben de kese gördüm bebek görmemiştim korkma görürsün bende cok korktum gittim de kalbini bile duymuştum
Edakgndzzz Beta hcg falan yazmıyor değerlerim yükseldi mi nasıl anlarım hangisine bakmam lazım biri cevap verebilir mi acilll
Bebegiiim Edakgndzzz tsh hormonu ne bilmiyorum canim ama degerlerinin yükseldigini ogrenmen icin beta hgc yaptirman lazim . Ama bebek hemen görünmüyo zaten dsha sonraki haftalarda görebilirsin
Tugba1234 Edakgndzzz 5 haftada gorunuyor zaten bebek adetine gore dusunme dollenmeye gore bakiliyor belki kalp atisinida duyarsin bu gidisinde insallah kese gorunmus ya oda onemli
Sabinakuzey Edakgndzzz 4 haftada bebek daha gorunmez ki bende 4+3 gitim kese gorundu bebek yoktu normal dedi 2 hafta sonra tekrara kontrokum var
Kvsrnl123 Edakgndzzz geç döllene olmuş benimde öyleydi 6. Haftasa görürsün canım 2 hafta sabret allah gönlüne göre versin 🤗
Tugba_coskun35 Benimde 5 haftalikken kese gorunmemisti 2 hafta sonra gel dedi o zaman gordu doktor.kan testi yapmadi mi tekrar sana canim
Edakgndzzz Tugba_coskun35 ben hamileliğimi öğrendiğimde beta 217 idi. Bir gün gecikmemle öğrendim. Dün gittim aradan 10 gün geçmiş yani bi daha bakın beta hcg me dedim bakmamış galiba sadece keseye bakıp gönderdi beni. Hiçbir şey anlamadım
Tugba_coskun35 Edakgndzzz degerine bakilmasi gerekiyor cunku gun gectikce o deger yukseliyor olmasi lazim
berjerdekikaolikalev Edakgndzzz Benim doktorum bakmamıştı keseyi görmeden önce baktı keseyi görünce bıraktı canım tahminim yok. Boş gebelik ihtimalini de değerlendirmişti ama.Ama senin için rahat etmiyorsa sağlıkocakları bakıyor ?
Tugba1234 Edakgndzzz yo gerek duymuyolar bir daha bakmaya bende de bakmadi ben gittigimde betam 200 kusurdu doktor haftaya gel kese gorunur dedi bebekde kesede gorundu gidince 2000 ustundeyse kese gorunur demisdi
Ezgia_ Çok normal canım bebeğin gözükmemesi çok çok ufak şuan,iki hafta sonra kesenin gelişimine bakıcaktır doktor içini ferah tut sen:)