semrabgt Kızlar 29 Ekim de doğum yaptım spinal anestezi ile . Sütüm geldi ama çok az ilk 2 gün memeden emdi . Ama bugün 3. Gün 20 dk da 30 dk da bir bebek meme isteyince yetmediğini anladık doktorumuza söyledik kendisi de mama takviyesiyle birlikte ilerlememiz gerektiğini söyledi . Şimdi hem mama hem süt gideceğiz . Süt şöyle ki göğüs ucunu sıkınca çekerken geliyor fakat pompa maalesef sağmıyor 😕 ne yapmam lazım benim nasıl ilerleyeceğim bilmiyorum ya hiç gelmezse 😕
BADE38 semrabgt Elektrikli süt sağma makinası alın benim işime çok yaramıştı pompalar yetersiz Süt arttırmak için de Kuru üzüm,hurma,Kuru dut, tarçın karanfil kaynatıp iç bolca süt yapıyor.
aden026 semrabgt kesinlikle elektrikli süt sağma makinesi ile deneyin benimde bir taraftan az geliyordu elektrikli ile sağa sağa çoğaldı
Rrbbiia semrabgt bende 25 ekimde dogum yaptım sezeryan ile . Doğum yaptığım gün bestlak süt artırıcı damlaya başladım 2 günde sütüm inanılmaz arttı hatta bebişin gücü yetmediği için makinayla sağmaya başladım şuan dondurucuya da atıyorum. Bu damlayı mutlaka deneyin ama eczaneden alın.
semrabgt BADE38 deneyeceğim mutlaka .. umarım işe yarar moral bozucu . Elektrikli pompa var aslında onunla deniyorum hep
BADE38 semrabgt Canım şöyle yap varsa sagmadan önce sıcak suyla goguslerine masaj yap beşer dakika sıcacık olsun su sonra hemen sağım yap
semrabgt Rrbbiia benim bugün sağdım gece mama verdim sabah sağdım 130 ml çıktı bide şimdi sağdım 90 ml çıktı yani bugün toplam 220 ml 🙁 40 dk da sağmama rağmen çok moralimi bozuyor gerçekten çocuk zaten 50-60 ml içiyor asla bütün güne yetmiyor
Melike00guven semrabgt Benimde öyle oldu ilk (ağız) süt gelmedi yoğunluğundan dolayı galiba sıcak suyla masaj yaptım elimle sağım yaptım yoksa çok acıyor canın mastit olmuştum. İlk çocuğumda sağım olmuyor ememiyor diye bırakmıştım süt geliyormuş emzirme danışmanı bana her annenin çocuğunu doyuracak kadar sütü yeterlidir demişti.