Sszer Kızlar bu iğneyi kullanan var mı yada muadilini ben kullanıyorum bazen iğnedeki sıvı gitmiyor sanki orda bir sertlik var çıkarıp başka yere vuruyorum
Smyy3496 Sszer ben kullanıyorum. Evet bazen vurduğumuz yerde bezeler oluşuyor dolayısıyla aynı bezeli yere denk gelirse sıvıyı enjekte edemiyoruz. Ben parmağımla kontrol ediyorum, morarmayan ve beze oluşmayan yumuşak bulduğum yerlere vuruyorum
Kubraalp67 Sszer sezeryan doğumdan sonra doktorum verdi 10 gün boyunca kullandım ama ben kolumdan yaptırıyordum her yeri morardı beze gibi oldu iğne vurulan yer başka yerlere vuruyordum ben de.
Deniiizzz Sszer Oksapar 4000 kullanıyorum ben bir de iğne fobim olmasına rağmen kendim göbekten vuruluyorum ve daha rahat ediyorum hirudoid jel sürüyorum morluklarım azaldı bir de bana doktorum iğneden bir süre sonra buz koy rahatlatır demişti. Göbek deiğinden 4 parmak alırsan ay şeklinde yapılıyor zaten uzun süre rahat edersin iğne yaptığın yere dönene kadar beze de geçer morlukta
Smyy3496 Sszer evet ne yazık ki öyleymiş fakat doktorun gerekli gördüğü ve alternatifi olmayan ilaçları kullanmak caiz görülüyor. Ne yazık ki etken madde olan enoksaparin sodyum bu hayvandan üretiliyor yani alternatif bir iğne varsa da ben bilmiyorum, doktorunuza danışın isterseniz Sszer Sszer
Sszer Shnkh dik açıyla yapınca morluk daha az oluyor gerçi benim iğne kullandığım ikinci gebeliğim hala morarıyor kanıyor
Shnkh Sszer dik açı nasil oluyor ki ben ilk defa kullanyrm tekrar eden dusuklerim için enox coraspin kullanıyorum