Gozdenur1334 Merhaba sorum başlıkta yer alıyor. Tüp bebek ile hamileyim gen sonucum bu şekilde önlem amaçlı corasprin ve oksapar kullanıyordum. Kanama devam edince her ikisi ilaçta kesildi. İlaç erkenden bıraktırılıp hamileliği sorunsuz ilerleyen var mı ?
Eceunverkanra Gozdenur1334 Merhaba, ben de asprin baslamistim asprin kanama yapinca onu kestirdi sadece enox kullanmaya basladim kanama kesildi. Doktorum bana asprinin kanamayi tetikleyebilecegini ignenin o etkilerinin daha az oldugunu soyledi. Cok gecmis olsun eger icinize sinmiyorsa bir doktor gorusu daha almanizi tavsiye ederim🌺
1Anneadayiiii Gozdenur1334 bende kan sulandırıcı iğne kullanıyorum tüp bebek annesiyim doğuma kadar devam dedi doktorum ben bırakılmaması lazım diye düşünüyorum
gezginanne_ Gozdenur1334 benimde kanama nedeniyle 6. Haftada kesindi kan sulandırıcılarım.6 aylık olduk çok şükür,kan sulandırıcı kullanmadan.bende tüp bebekle hamileyim
Suzican Gozdenur1334 ben de kullanıyordum kanamadan dolayı ikisini de bıraktırdı doktorum sadece progestan dex iğneyi 2 ye çıkardı sabah akşam , 10. Haftadayım
Gozdenur1334 Eceunverkanra çok teşekkür ederim aslında doktorum güvenilir biri ama o da bilemiyor sebebi ilk devam eden hamileliğim daha önce bir dış gebelik bir boş gebelik iki kimyasal var dolayısıyla ilk kalp atışı duyduğumuz olunca o da tereddütte kaldı bir hafta bırakalım bi yeniden bakalım dedi tedbir amaçlı kullanıyordum bu gen yatkınlık diye biliyorum direkt olarak etkilenen hamileler var mı bilmiyorum bu sebeple sormuştum belki aynı gende olan bu ilacı kullanmadan geçiren biri vardır diye düşündüm.
Eceunverkanra Gozdenur1334 Benim henuz genetik test sonuclarim cikmadi ama doktorum yuksek ihtimalle yatkinlik oldugunu dusunuyor onlem amacli igneyle devam edelim kanama devam ederse tekrar bakalim demisti ama lekelenme durdu. Ayni zamanda progesteronda kullaniyorum gunde 2 kez fitil seklinde. Umarim bilen ayni gende olan biri varsa o daha etkili cevap verecektir. Umarim saglikla ilerler ve saglikla kucaginiza alabilirsiniz.
Gozdenur1334 1Anneadayiiii bende de aynı korku var işte şu an daha da kötü bir şeye sebep olmaktan korkuyorum
Gozdenur1334 Eceunverkanra Allah razı olsun çok sağ olun inşallah aynı şeyleri yaşayan biri denk gelir. Ben günde 6 defa kullanıyorum progestan kapsül iki tane de progestan iğne kullanıyorum. İnşallah kesilir sağlıkla devam eder
Gozdenur1334 gezginanne_ çok şükür Rabbim bana da sağlıklı bir hamilelik nasip etsin inşallah . Dualarınıza ihtiyacım var
1Anneadayiiii Gozdenur1334 inşallah bu sıkıntı çıkmaz canım Rabbim sağlıkla doğurmayı nasip etsin hepimize 🤲🏻❤️🩹
gezginanne_ Gozdenur1334 hiç korkmayın.benim de tüp bebek ve çok uğraştık,kanama sebebiyle 20 gün hastanede yattım.kesin düşük yapıyorsun dediler.6. Ayı gördük çok şükür.bol bol istirahat Edin çok önemli yormayın hiç kendinizi.içinizi de ferah tutun
Gozdenur1334 gezginanne_ çok sağ olun bana umut oldunuz siz Allah razı olsun kan sulandırıcılar kesildi ya onun korkusu çok fazla bir şey olacak endişesi var içimde inşallah Rabbim korur
Masal7778 Canım bende pıhtılaşmayı yatkınlık çıktı sadece bir degerimde m/m yaziyordu diğerleri normaldi ona rağmen iğneyi kesmedik önlem amaçlı doğuma kadar devam zaten o iğnenin bebeğe zararı yok
Gozdenur1334 Masal7778 bende kanamayı arttırıyor sanırım 3 gün kullanmayı bıraktım kanama lekelenme kesildi geri başladım kanama geri başladı benimde tek bir genim heterezigot
Gozdenur1334 Suzican bende dexi günde iki defa kullanıyorum kapsül de günde 4 defa duphaston 2 defa siz kontrole gittiniz mi yakın zamanda hangi haftada bıraktınız acaba tam olarak
Suzican Gozdenur1334 ben galiba 6 . Haftada bıraktım şuan dex Estrofem ve vitamin ilaçlarını kullanıyorum