24 haftalık hamileyim. Geçen çıkam
dulna2019 24 haftalık hamileyim sokak kedisi aldım bebekken 8 aydırda bizimle, veteriner kontrolünde. dün çıkan haberi sabah babam yolladı bana da. Toksoplazma denen parazitin aşısı yokmuş,iki kaadını kör etmiş, bebekte zeka geriliği anomali yaparmış. ( anne babam kediyi almamıza karşılardı hep şimdi bebeğe zarar gelecek diye korkutuyorlar) birine verin diyorlar. Yok artık bebekle aynı evde kedi mi olur hep tüyleri yutacak diyorlar. Emekleyecek ağzına burnuna gircek, kist olacak bebekte diyorlar. Tüm gün ağladım.. internette de korkutucu yazılar var, yok tenya olurmuş tüylerinde, parazit yani. Veterinerim evden çıkmayan, çiğ et yemeyen kedide olması mümkün değil ki dedi. Bu arada toxoplazma tahlilim negatif, birlikte uyuyorz8 aydır.. bişi olsa kedide bulaşmaz mıydı? Sizce Kedimden de kan alıp baktırsam mı toxoplazmasına? Ama benim kanımda çıkmadı gerek var mı bilmiyorum.. O canımız nasıl sokağa atabiliriz.. kist olayı da kafamı bulandırıyor ama yazdıklarınız moral oldu bana umarım bebeğime bişey olmaz birlikte sağ sağlim büyütler:(( anlicanız çok korkuttular beni