Zeyno800 4 senelik evliyim ilk 2 snee düşünmedik . Sonra istediğimizde olmadı . Doktora gittik sonuçlarımız öğrendik ilk bi şok yaşadık tabi. Sonra hastane araştırdım tüp için . İlk 3 yumurtam toplandı sonra yine toplama yaptık havuz oldu. 1 tane orta kalite 5.gün 3 bc embriyom transfer oldum. Tuttu fakat 8 haftada kalbi durdu kürtaj oldum.
Sonra yine başladım bu sefer 6 yumurta toplandı içinde sadece 2 embriyom güzel gitti kalitesi bile azdı 5.gün blastokist embriyo diye geçiyor. Tutundu şu an 22 haftalığım , tabi endişe içindeyim o ayrı :)
Yumurta kalitem için sağlıklı beslendim eşim de sperm kalitesi için. Vitaminlerimi içtim. Bir de ben incir kürü yaptım ona çok inanıyorum eğer prolaktin yüksek değilse tabi . Sabahları kuru 2 inciri kaynatıp aç karnına içtim , akşamda aynısı yaptım .
Ben de hep korkuyordum senin gibi soru soruyordum . Rabbim nasip etti ama o 2 sene çok koşturdum hiç pes etmedim hiç . Trasnferden öncede doktorum geçici menepoz iğnesi yaptı hormonlarımı sıfırladı tutunsun diye . Transfer zamanı rahim aşısı,embriyo glue yapıştırıcı,bağışıklık güçlendirici serum yaptırdı. Bu son evresi ama yazayım dedim . Koştur ve dua et canım inancını yitirme ♥️