Sevim55 14 haftalık hamileyim 4 yada 5 defa az az lekelenme yasadım başlarda pembeydi dün gecede bozuk para kadar kahve leke gelmiş iç çamasırıma acilede gittim değişik doktorlara da gittim düşük tehlikesi yok kese etrafında kanama yok.bir sebep söylemediler. Daha önce bir kaybım oldu 15 haftalık ama onda yogun kanamalar gecirmiştim. Bu hamileliğin ondan farklı. Benim gibi olan var mı.? Düşünmekten alıkoyamıyorum kendimi
Filizismail Bende de dün kahvemsi lekeler olmuştu bugün saat 2 de randevum var inşallah hayırlı bişey söyler doktor
Sevim55 6.haftadan sonra 3 ay boyunca her peçete sürdüğümde adet kanı gibiydi. Bir defa gece uyurken hyatak kan olmuştu wcye gittim avuç içi kadar kan pıhtısı düşürmüştm ama doktora gittiğimde bebek duruyordu,. 3 aydan sonra kanamam kesildi 15 gün sonra bebek birden bire düştü suyum geldi başta sonra kanama boşaldı ardından bebek. Çok kötü zamanlar gecirdim ama isyan etmedim 5 ay korundum Allah tekrar ilk istedigimiz ayda nasip etti. Allah kimsenin kucagını boş bırakmasın
Kumru82 Bende 6 haftalık hamileyim bende de kahve lekelelenme oluyor dr progestan fitil verdi ama hep korku içindeyim bısey olucak vs diye