melossss2906 Doktor gece yatmadan önce tok karnına 2 tane iç dedi dün gece ilk defa içtim 1 saat öncesine kadar birşeyim yoktu şimdi yine tekrardan bulantım başladı gün içinde alınıyor mu siz nasıl kullanıyorsunuz hanımlar
myangelson melossss2906 gece yatmadan 2 tane alıyorum zaten mide baya boş oluyor aç gibi oluyorum. Gün içinde fazla bulantı yaşamıyorum idare ediyor beni yani gece 2 tane içmek
Ebbruc melossss2906 gece yatmadan 2 tane içiyorum tüm gün rahatım, aylardır böyle kullanıyorum, gün içinde de kötü olduğunda içebilirsin toplamda 4 tane içebiliyosun 1 günde
mucizemgelsin61 Sabah 2 aç karna alıyordum diye hatırlıyorum gerekirse öğlen ve akşam da alabilirsin ama aç karına daha iyi bence
mucizemgelsin61 melossss2906 Farkedermiki canım bilemedim ama doktorun nasıl dediyse öyle kullan tabiki tok dediyse tok kullan
Aybilgem Bende gece iki tane aç karnına alıp uyuyordum bulantimi kesiyordu hemen gün boyuda rahattım hiç bulantım olmuyordu
zuhreeakc bende sabah aç karnına tiroid hapı kullanıyorum prilamı iki aydir gece yatmadan iki tane içiyorum
Medine-96 Gece yatmadan 2 tane içiyorum ama hiçbir faydası olmadı bulantı devam haptan önce kusmam yoktu ama kusmaya da başladım daha kötüsü olur diye bırakmıyorum da 🙄
Baby_B melossss2906 ben ac karna ictigimde kusuyodum ilaci Ama dogru kullanimi 2 gece ac karna Yetmezse sabah kalktin 1 tane daha Ben 1 tane iciyorum aksam yetiyor 19+5 deyiz
Bezelyelerimm melossss2906 gece yatmadan 2 tane içiyordum eger sabah yıne olursa 1 tane daha içiyordum