Kızlar merhaba ben 17 gün önce 40+2 de sezaryen doğum yaptım. O gün haftalık kontrolüm vardı. İki gündür de pembe akıntım oluyordu ben nişan olduğunu düşündüm ama nişan gelince hemen doğum olmadığını bildiğim için rahattım yine eve yollarlar diye düşünüyordum. Sonra doktor amnisure testi istedi ve pozitif çıktı 🥲 sonra beni doğumhaneye aldılar devlet hastanesi bu arada sakaryada yaşıyorum. Ben korkudan ağlaya ağlaya doğumhaneye gittim kaydım yapıldı beni bi odaya aldılar sancı odaları tek kişilik ve refakatçin oluyor yanında benim de ablam vardı. Hiç sancım vs olmadı propess taktılar hiç açılması olmayanlara suni sancıyı vajinal yolla bu şekilde veriyorlarmış. Onu takıp beklemeye başladık nstde sancı çıkıyordu ama ben hissetmiyorum açılma da olmuyor en sonki açıklık kontrolünde o kadar zorladılar ki beni ağlamaya başladım bırakın artık nolur diye bırakmadılar 🥲velhasıl rahim ağzım çok gerideymiş ve açılma ilerlemiyordu bebeğim de biraz tombik olunca riske atmak istemediler ve zorunlu sezaryene alındım. Beni en çok zorlayan sondanın takılmasıydı onda da çok uğraştılar çok canım yandı hatırlamak istemiyorum. Sonra ben yine korkudan titreyerek ameliyathaneye gittim spinal anestezi yapıldı o hiçbi şeydi gerçekten sondanın yanında. Sonra uyuştum ameliyat başladı çok geçmeden kızımı gösterdiler ben ağlamaya başladım çok duygu dolu muhteşem bi andı gerçekten her şeyi unuttum çocuğumu silip başımın yanına koydular öptüm kokladım mis gibiydi 🥰 sonrası işte ilk ayağa kalkma acılar vs gerçekten çok zormuş ama kızçem için değer ❤️ Çok şükür 🥰