Böyle düşünmeniz çok yanlış. Hayırlısı böyleymiş demek ki. Hiç merak etmeyin Rabbim size öyle güzel kapilar açacak ki siz bile şaşıracaksınız belki de. Hayatta herşey oluyor neler neler yaşıyoruz hakkımızda hayırlısı böyle oluyor demek ki diyorum ben. Hamile kalmayı çok istiyordum evlendik evleneli 2 buçuk sene çocuğumuz olmamıştı kimyasal bile gecirmemistim demek ki hamile kalamıyorum ben diyordum. Kimyasal yaşıyorsanız demek ki sağlıksız da olsa bir hamilelik gerçekleşiyor üzülmeyin bu duruma. O kadar sene sonrasında eşim ameliyat oldu bana pcos tanıdı kondu ve 3 ay tedavi ile hamile kaldım çatlatma iğnesiyle. O kadar sevindim ki Rabbim bize bir evlat nasip etti diye. Ama her zaman ağzımızdan çıkanlara dikkat etmek lazım dualarımızı eksiksiz etmek lazim. Ben sadece evlat istedim Rabbimden o da nasip etti. Ama hamileliğim çok zor geçti ve erken doğum yaptım oglumuzu kaybettik. cennette bizi bekleyen melek oğlumuz var bir evladimiz var 🧡 doktorlar 2 sene bekleyin dedi bizim evlat hasretimiz 4 buçuk 5 seneye çıktı bir yandan bebeğimiz olsun istiyordum bir yandan korkuyordum. 2 sene dolmasına yakın doktor hamilelik düşünebilirsin korunmayı bırakın dedi bıraktık ama nasıl olsa çabuk olmayacak önceki gibi uzun sürecek, eşimin değerleri düşmeye başlamıştı tekrar ameliyat olması gerekebilirdi. Adetlerim duzensizlesti üstelik stresli zamanlardaydik tasiniyorduk. Haftada 2 ilişki belki bir ihtimal oluyordu. Dedik neyse gittiğimiz ilde doktor buluruz şimdi zorlanırız zaten hamile kalırsam. En son Nisan’da adet olmuştum temmuz oldu hala adet olmadım belirtiler var ama adet olamiyorum tesadüfen test alıp bakayım bir dedim bir baktım pozitif. Yani bizim için resmen mucize bebek. Rabbim bize hiç ummadigimiz bir anda çok güzel bir kapı açtı ve hiç uğraştırmadan kolaylıkla zahmetsiz. Hamileyken ev tasimisiz, ağır işler yapmışım, yoğun kimyasallar kullanarak temizlik yaptım. 🥲 Şuan 20 haftalık olduk Rabbim bu bebeğimizi hayırlısıyla, sağlıkla ve zamanında kucağımıza almayı nasip etsin 🤲🏻
İsteyen herkese ve sizlere de en güzel zamanda nasip edecek Rabbim kolaylıkla, hayırlısıyla en yakın zamanda güzel haberi alacaksınız inşallah 🤲🏻🧡