Elfnur_ Merhaba hanımlar doğum paketi yapicam 11.haftamdayim ama doktora karar veremedim onerebileceginiz doktor varmidir Kocaeli iline bağlı Gebze Darıca ilçelerinde pakt yaptırmak daha mantıklı geliyor ama doktor seçimi 🤔 yardımcı olursanız sevinirim
Serifemut Gebze Medical parkta Azize Turhan mutlaka araştırın ozellikle normal dogum düşünüyorsanız yalniz 12.haftadan sonra kabul etmiyor ben o nedenle gidememistim kendisine.
Elfnur_ Serifemut Azize hanıma randevu dolu idi Nilhan hanıma aldım yarın için yorumlarına baktimda güzel yorumlar vardı hayirlisi artik
Elfnur_ Begonya35 Hayırlısı olsun bakalım siz ne kadar ödeme yaptınız İlk kez gitmeme rağmen Nilhan hanım ilgiliydi ve aşırı bilgi verdi hatta ikili taramayı bile yaptırdım 🤭
Begonya35 Elfnur_ olumsuz şeyler söyleyen de oldu ilgisiz diye falan ama inşallah iyidir biraz tedirginim şu iki gündür
Elfnur_ Begonya35 Bende yaptırdım aynı fiyatı hormonlar yüzünden tedirginlik ler bende de var ister istemez oluyor Rabbim sağlık sıhhat versin içimize ferahlık versin🤲
Yase2323 Ben Gebze Yüzyıl Hastanesinde Semavi Hanıma gidiyorum 32. Haftada başladık onunla çünkü tayin dolayısıyla yer değişikliği yapmıştım. Az öz konuşuluyor. Biraz despot ama işinde iyi bence o güveni veriyor 😇
Buglemlina6161 Yase2323 canım çok dominat bi kadın güler yüz yok bebek hakkında bilgi vermiyo en iyisi koray bey sana tavsiyem ona git bnde semaviye gidiyodm hemen degistrdm koraya randevu aldm iyikide değiştrmişim
aybikannesi Bende Gebze yüzyıl çiğdem hanıma gidiyorum çok tatlı ve güler yüzlü biri bence semaviyi de denedim Koray beyi de Koray bey sezeryana yöneltiyo dedikleri için devam etmedim onda açıkçası
biranne_birbebek aybikannesi bir ay önce sorduk bize normal doğum 32 bin, sezaryen 28 bin dendi. Paket değil bunlar sadece doğum