Canan2625  Kızlar değer normal diyor ben o yüzden umursamadım ama yüksek mi bu değerler protein 24 saatilik diye geçiyor doktorum öyle demişti anlayan var mı ??
myangelson Canan2625 spot yazanlarda referans aralığı verilmediği için normal çıkar sonuçlar yüksek mi değil mi doktor söyler anca ne zaman görecek doktor?
Canan2625 babyylve_ tıp hastanesinde yaptırdım perinatoloji doktoru ama bi değer var negatif vs olmayınca sonra aklıma geldi önce normali görünce önemsemedim. Bnde
Canan2625 myangelson inş siz anlıyor musunuz ya da yaptırdınız mı böyle bi şey yüksek mi yani bu değerler
myangelson Canan2625 yok anlamıyorum anlasam yorum yapardım biraz ama bilgim yok hiç yaptırmadım. Benim de sabahları ellerimde ayaklarimda şişlik oluyor doktor 24 saatlik idrar takibi yapılabilir demişti yaptırmadım ama yaptırma ihtimalimiz var bizim de
Canan2625 myangelson bende şişlik falan hiç olmuyor doktorum ne olur olmaz bklm diye yaptırdı sadece böyle çıktı ama internette 300 üzeri sıkıntı diyor Bnm protein 6 anlamadım sıkıntı var mı yok mı
myangelson Canan2625 benim tansiyon sıkıntım oluyor bazen o yüzden direk tansiyondan şüphelendi gebelik zehirlenmesinden. Yani bilmiyorum internette yazan herşey de doğru çıkmıyor ama eğer öyleyse sorun yok gözüküyor evet
Canan2625 myangelson bilmiyorum bnde tansiyon aleti olmadığı için kontrolden kontrole ölçtürüyorum onda da bi sıkıntı olmuyor ama bilmiyorum inş sorun yoktur yarın gidecem bklm Bnm gibi böyle test yaptıranlarda hiç yazmadı anlayamıyorum da ne nedir diye