NKE Seydanuurr4 sen kaç haftaliksin canm ve şikayetlerin neler şu anda Bende baş dönmesi mide bulantısı hafif sancı ama ara ara bide soğuk soğuk terliyorum elim ayağım bosaliyor birden bide bu karın sertleşmesi var gibi
Neslihanylmz Bende 37. Haftadayım bebek hareket ettikçe bazen karnımda dikleşiyor. Yani ben diyorum heralde ayağı geliyodur poposu geliyordur. 2-3 saniye sürüp geçiyor. Canım yanmıyor da 🤷♀️ şimdi bu normal değil mi kızlar korktum okuyunca yazılanları
bhtrolcay Neslihanylmz bende sizin gibi şuan endişe içindeyim😢 ama doktoruma dün gittim karın sertleşmesi için normal dedi bebek içinde olumsuz bişey dememişti arada sırada sertleşmede oluyor..
Hacer65 Neslihanylmz Aynısı bende de oluyor düzelince ve hareket edince bişey yoktur herhalde diyorum , şimdi çok korktum 37+3 deyim bende
Neslihanylmz NKE yani düzenli olması gerekiyor sanırım dinlediğim doktorlar böyle söylüyor. Geçsede sık sık tekrarlayıp uzun sürenlerden korkulması gerekiyormuş
NKE Neslihanylmz iste anlayamıyorum ben ağrı mi sancı mi yoksa yediklerim mi dokunuyor kafam karmakarışık gerçekten hayırlısıyla dogurmayi bekliyorum artık hepimiz sağlıcakla kucağımıza aliriz inşallah 🤲♥️
Mery6619 NKE benim bebegimde hareket ediyordu ama çok sert ediyordu. Akşam nstde ebe muayenesinde bisiy çıkmadı ertesi gün dr kontrolünde acilman var dedi. Kendinizi takip edin
NKE Fatma_98 hem onun için hemde öteki belirtiler için mesela şu an soğuk soğuk terledim başım dönüyor ve midem bulanıyor biraz
Fatma_98 NKE usutmus de olabilirsin bende 35 haftaligim karnım hep sert taş ama bebek iyi ve hareketli bugün kontrolde de bişey demedi doktor
NKE Fatma_98 gittim hastaneye Bi serum taktılar biraz iyi geldi solunum yolu enfeksiyonu olabilir doktor genel acile Bi görün dedi ama gitmedim
Neslihanylmz Mery6619 bacaklarınızda uyuşma oluyor muydu? boy uzar gibi bi ağrı olur ya onun gibi. Keçelenme gibi hissediyorum baya rahatsız edici. Hafif belde de ağrılar var sızı gibi. Yani bu haftalarda normal mi acaba çok belirsiz insan ne yapacağını bilemiyor maalesef