Baştan sona tüm süreci sizinle paylaşmak istiyorum öncelikle 37. Haftadan itibaren günde 6 hurma sabah akşam birer fincan adaçayı ile başladım bebeğimi beklemeye arada ananas da tükettim devamlı yürüyüş yapamadım açıkçası halsizlikten ağırlaşmanın vermiş olduğu yorgunluktan dolayı sürekli yürüyüşten kaçtım ev işleriyle uğraşmaktan pek fırsatımda olmadı açıkçası günlük rutin koşuşturmalarla yetindim 40+2 de doktorum suni sancıyla başlatmamızı önerdi ben kendi sancımı beklemek istiyordum devlet hastanesinde bir doktora daha göründüm ikinci bir görüş almak için devlet hastanesindeki doktor 41+0 a kadar bekleyebiliriz deyince suniyi kabul etmedim 40+3 te gece saat 1.30 gibi hafif bir sancı hissettim 3.30 a kadar gerçek mi yalancı sancı mı ayırt etmeye çalıştım baktım geçeceği yok sıcak suyun altında oturdum bi yarım saat kadar dıştayken hissetmezsem veya geçerse yalancı sancıdır felan diye düşünüyordum duştayken bile geçmedi duştan çıktıktan son hafif pembe bir leke gördüm 10 dk da bir 9 8 7 bu şekilde sancılarımın süresi düşüyordu hemen ardından yoğun bir kan gördüm anca ozaman eşimi ikna edebildim doğumun başladığına çünkü sancıları okadar güzel karşılıyordumki eşim doğum olabileceğine ihtimal vermiyordu çünkü bende oda doğum sancısının çok dehşet bişey olduğunu düşünüyorduk hastaneye gidicez nişan gelmiş deyip geri göndericekler felan sandık neyse saat sabah 5 gibi evden çıktık annemi felan aldık arabada felan sancılarım 5 dakikada bir gelmeye başladı hastaneye vardığımızda saat 6 olmuştu nst bağladı sancılar 4 dakikada bir ve şiddetli çatı muayenesi yapıldı 3 cm doğum başlamış dediler 6.40/6.50 gibi kakam geliyor diye bağırdım ebe gelip tekrar açıklığa baktı bana 5 cm dedi çıktı odadan anneme 7 cm açıklığı var ıkınırsa bebek gelebilir doktor hanım daha gelemedi haber verdik yolda biraz oyalamamız lazım demiş yataktan kalkmamı söylediler doktor 7.10 gibi geldi muayene etti suyu patlatıp hemen doğumhaneye aldı 7.40ta bebeğimi kucağıma aldım rabbim herkese böyle bir doğum nasip etsin doğum böyle bişeyse ben 10 tane doğururum demiştim doğumhaneden çıktığımda 😂