minikmucizem20 35 haftaya gircem ama dün idrar yerinden sanki sıvı gelmedi ilişki yerinden suyu gelenlerin nasıl oluyor devamlı akıntı olarak mı geliyor nasıl anlayacaz su geldi diye bide su gelince sancı da olur mu
Fyz_a minikmucizem20 benim sabah gelmisti yataktan ayaga kalktigim gibi bosaldi devaminda da geldi idrar gibi tutamazsiniz o akar gider yani
Amanbedunya minikmucizem20 suyun gelmesi kesinlikle anlaşılmayck bişey değil. 38+5 de Gece gelmişti üstüm başım ıslandı baya . Duş aldm üzerimi değiştim ve sancılar hafif hafif gelmeye başladı yaklaşık 2 saat içinde kasılmalar ve açılma başladı çoktan hastanedeydm zaten sonrası kızımı aldm kucağıma ☺️ Bakalım bu kez nasıl olucak 33+2 deyiz
Yamis7 minikmucizem20 hiç sancım olmadan suyum gelmişti canım. Çiş gibi değil çişi tutabilirsin ama bunu tutmak imkansız bitmeyecekmiş gibi geliyor😅
minikmucizem20 Fyz_a ya dün gece lavaboya kalktım idrar yerinden değil sanki su geldi acaba suyum mu geldi diye panik yaptım ama sancım yok
Fyz_a minikmucizem20 bazen akinti da o hissi veriyor. Bazen azar azar da gelebiliyor bunu bi tek ultrasonda anlarlar isterseniz bi gozukun gene de
minikmucizem20 Fyz_a önlem amaçlı bi gideyim ne olur ne olmaz doktora yazdım gel dedi de İnşAllah bişey yoktur :(
minikmucizem20 Fatma011 evet bugün gidecem ne olur ne olmaz 35. Haftaya giriyoruz bu pazar bebeği tehlikeye atmak istemiyorum ama inşallah bişey yoktur gününde doğar
Fyz_a minikmucizem20 icini ferah tut normal bir akintidir o bana da haber ver olur mu guzel seyler duyarsin insallah🤲
Nurylmz12 minikmucizem20 canım benim bende bugün 35 oldum inşallah sağ Salim sağlıklı sıhhatli alırız yavrularımızı kucağımıza
Fatma011 minikmucizem20 inşallah endişe edip kendinizi üzmeyin bende 35 haftada doğurdum ondan önce suyum bi miktar gelmişti daha sonra azar azar gelmeye devam etti 5 günlük bi hastane yatışım oldu 2 gün ciğer geliştirici oldum 3.gün normal doğumu bekledik olmayınca 4.gün sezeryan olup bebeğimle diğer gün evimize döndük pozitif düşünün ❤️
minikmucizem20 Fatma011 bilmiyorum ben daha 34+4 üm umarım gününde doğar doktor 38 inde vermişti bize doğum ama :(
ikibaloglanannesi Benim sancım geldi sonra lavaboya gittim suyum geldi. Tutamiyorsun suyun gelince bildiğin birden akıyor hepsi
minikmucizem20 ikibaloglanannesi Fyz_a Allah razı olsun hastaneye eşimle gideceğiz o da işte inşallah bişey yoktur haber veririm 🌸🙏🤰
Fyz_a Semaoksz yani eger butun su giderse sanci baslar bence benim baslamisti cunki ama acilmam olmamisti o degisebilir bence kiminin sancisi once gelir acilma olur doktor da patalatabiliyor keseyi