Wg12 Ozlem4125 yerleşme kanaması olabilir belki ama Bu tür lekelenmeler önemlidir gebelikte ilk haftalardasınız doktorunuza danışın mutlaka
yssmom Ozlem4125 kan sulandirici kullaniyorsaniz ondan olabiliyor,cinsel birliktelik,cok yorulma vs de sebep olabiliyor. Ben iki kere yasadim kan sulandiriciya bagladi doktor tam sizin haftanizda yasadim hatta bir de 20.hafta :)
xEndless Ozlem4125 Aynı haftadayız benim gebeliği öğrendiğimden beri var lekelenmem geçmedi bi türlü sabah akşam progestan kullanıyorum ona rağmen ara ara kesiliyor sonra tekrar geliyor her defasında da doktora koştum kırmızı olmadığı sürece korkmana gerek yok dedi oksapar ve aspirin kullanıyordum aspirini kesti sadece insan korkuyor ister istemez merak ediyor bebek iyi mi diye bende yatıp dinleniyorum şimdilik 2 hafta sonra gidicem doktora
Ozlem4125 yssmom kan sulandırdı kullanıyorum progestan iğne kullanıyorum aslında baya korktum ama şuan hcbisey yok yaaa .insalllah kucağınıza sağ sağlık alirsiniz :)
yssmom Ozlem4125 tamam ondandir o korkma doktor bana hep kirmizi canli kan korkutur kahverenfi kan eski kandir demisti