Mutlluu Kızlar benim gibi 15 haftalık olanlar cinsiyeti öğrendiniz mi nasıl gidiyor hamilelik biz 15+1 cinsiyetimiz erkek 💙
canimyavrum_ Mutlluu merhaba 11+6 yuzde 80 kiz dedi 15+6 kesin erkek dedi baska doktorada gittim kesin erkek dedi bakalim saglikli olsunlarda ☺️
Mutlluu zszs4721 14+5 günlükken öğrendik doktorum 16. Haftada söylüyorum dedi ama bizimki erken gösterdi kendini 11+5 günlükken kıza benziyor dedi tahminimce ama değişir bu dedi kesin değil dediği gibide oldu
zszs4721 Mutlluu biz bugün 13. Haftaya girdik dün kontrolüm vardı doktora kağıda yazmasını istedik. Henüz ben öğrenmedim ama ablam biliyor kesin mi diye sorduğumda da bir dahaki geldiğinde yine bakalım ama muhtemelen kesin dedi 🥰
Mutlluu canimyavrum_ banada 11+5 haftalıkken tahminde bulundu kıza benziyor dedi ama bu değişir kesin değil dedi dediği gibi de oldu
canimyavrum_ Mutlluu bizede aynisini dedi ama sonucta yuzde 80 ihtimaldi erkek fikrinede alistik bakalim dedigim gibi Allahh tum bebeklere saglik versin saglikla kucagimiza alalim insallahhh
Donaldvetomris dilanbaydemir12 hamile olduğunuz için kırmızı kan testi ortalaması yüksek olanlar kırmızı çıkar
melissannesi Mutlluu net görebildin mi canım Ben 11+5 im 12 de gitmek istiyodum herkes 14 ü bekle net olsun dedi🤭
Iraz Mutlluu 15+0 im sanırım 14+4 ama hep 3 gün önde olyor 15 olmuştur bence henüz öğrenemedim 14 de devlete gitmiştim ultrasonum çok kötü çok farklı durmuş dedi yorum yapmadı bakmadı da …