Dolunay_dolunay Sonuç çıktı beta 51, polikinliğe gidicem 2 gün sonra. Sizce kaç haftalık yorumlarınızı bekliyorum ✨
BenimBalBidigim Dolunay_dolunay Hayırlı olsuuunn🙏🏻🥰 Daha minicik bence 2 yada 3 haftalık annesi 🐣 Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Dolunay_dolunay BenimBalBidigim Amiiin amiiin çok teşekkür ederim canım benim inşallah doktordan da tam duyayım emin olcam 🥹💖
Asenaaaaa Canım ben tam 4 haftalıkken 1852 çıkmıştı seninki çok küçük henüzzz her gün iki katına çıkarak katlanıyormuş daha bence 1.5 2 haftalık Allah bağışlasın inşallahhhhh sağlıkla gelsin💖
Dolunay_dolunay Asenaaaaa Ah güzelim amin inşallah minicik olması beni o kadar duygulandırıyor ki 🥹🥹🥹
Dolunay_dolunay Asenaaaaa Evet ilk bebişimiz Rabbim nasip ederse ihtimal vermiyordum ama içten içe hissediyordum kendi sanrım sandım meğer gelmiş ✨ senin durum nasıl 🤍
Asenaaaaa Dolunay_dolunay Benimde ilk daha 12 haftalık hamileyim yeni evlendim ilk geceden kalmışım sanırım biraz ilk duyduğumda üzülmüştüm çok mu erken diye ama şimdi öyle alıştım ki iyi ki olmuş zaman geçmek bilmiyor🥹💖
Dolunay_dolunay Asenaaaaa sağlıcakla gelsin güzel bebeğin canım benim ✨ vakti zamanı gelmiş sizi beklememiş hoş gelsin 💖 cinsiyeti belli mi
Dolunay_dolunay Ttopal Canım 5ten fazlaysa 3 gün arayla test isterler yükselecek mi diye tek bilgim bu. İnşallah gönlünden geçen olsun ✨
Asenaaaaa Dolunay_dolunay Hayır yani umarım belli olur yarın gideceğiz hastaneye amin teşekkür ederim inşallah sizinde 🥹💖