Gokturkmom_ Adını Feriha Koydum izliyorum bitmek üzere aşırı sardı 😅 başka izleyebileceğim dizi önerisi lütfen🤩
Cihangir09 Gokturkmom_ muhteşem yüzyıl, İstanbullu gelin, umutsuz ev kadınlarını bitirdim şimdi o hayat benim izliyorum 😅
yesmkaya-3 Gokturkmom_ Öyle Bir Geçer Zaman ki izliyordum 50. Bölümde sıkıldım bıraktım şimdi Yabancı Damat’a başladım güzel bir dizi 🥰🥰
Tontonunannesi yesmkaya-3 ay o dizi benim psikolojimi bozuyor nedense izleyince depreşiyorum resmen galiba Ali kaptan ve Mete yüzünden
dika Gokturkmom_ umutsuz ev kadınları muhteşem yüzyıl hayat devam ediyor sonra uçurum Kutlar vadisi. Behçet bunlar izledim
Balbebek012 Gokturkmom_ tabiki Aşk I Memnu 🫶🫶 replikleri ezberlesem de 6902981671453 kez izlesem de yine de bayılıyorum yaa illa açıp izleyeceğim😅
Gokturkmom_ Balbebek012 Tabi siz anneleri tarafından size emanet edilen çocuklara her bakımdan yetersiz gördüğünüz bir kadının annelik etmesine şiddetle karşısınız amaaa🤣🤣
Minigiim-vebenn52 Gokturkmom_ sihirli annem izliyorum hahaha 😂 Umutsuz ev kadınları Poyraz Karayel Kaçak Gelinler Sefirin kızı
emel16 Gokturkmom_ aaa kesinlikle feriha diyecektim ki zaten izlemişsiniz;) diğer favorilerime geçiyorum:) 1- Asmalı konak 2- medcezir 3- İstanbullu gelin 😁😁
ArasMom__ Gokturkmom_ ben her akşam bir bölüm cennet mahallesi izliyorum moral motivasyona iyi geliyor 😂😌
Sarees Ben de benim için üzülmeye geçtim yine benimki her sene fix Deniz yıldızı Aşk-ı memnu Benim için üzülme
Tontonunannesi Gokturkmom_ Avrupa Yakası-Yalan Dünya-Jet Sosyete-Güzel Köylü- Ufak Tefek Cinayetler-Umutsuz Ev Kadınları-Muhteşem Yüzyıl -Eski Türk filmleri bunların arasında sürekli dolaşıyorum yeni dizilerden hiç hoşlanmıyorum psikolojim mi bozuk normal miyim bilmiyorum ama izlemek keyif veriyor.