Esmaaqq 1 hafta önce daha adetim gecikmeden şüphe ile kan verdim beta 103.33 çıktı bir haftadır bekliyorum . Doktora gitmek için gitmelimiyim daha erken mi Sizce şuan kaç olmalı
Gokturkmom_ Esmaaqq Ben ilk kan verdiğimde 94 çıkmıştı beta takibi yapmak bana stresli bi durum gibi geldiği için hiç takip etmedim .1hafta sonra kese ondan 2 hafta sonra da bebiş ve kalp atışını gördük
Dilarabozdemir Esmaaqq 2 günde bir kan verilmeli 2 katı artış beklenir artış 3000 i geçtikten sonra kese görünür. Giderseniz kese görülebilir
edis22 Esmaaqq adetinize kaç gün kala kan verdiniz? Benimde yarın adet görmeme 2 gün olacak. Kan vermeyi düşünüyorum. Acaba varsa çıkarmı?
Esmaaqq İçim rahatladı açıkçası daha ne kadar bekliycem diye düşünüyorum sonra belki tehlikeliyse veya önermesi gereken bişi varsa ve ben gitmiyorsam diye vicdan yapıyordum bu cumartesiye randevu alacağım teşşekür ederim yorumun için 🌸
Ozgenurribo Gokturkmom_ 14 haftalıkken ocakta ben düşük yaptım ve hemen o psikolojiyle uygulamayı sildim senin mesajını şuan görüyorum yeniden bi bebek düşüncemiz olduğundan yeniden yükledim hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın inşallah 🥰
Gokturkmom_ Ozgenurribo ben bebişimi sağlıkla aldım kucağıma 6aylık olduk bile 🥹 allahım sana da sağlıklı sıhhatli bebiş nasip etsin inşallah canım benim 🖤