Durunisa Kızımın burnu durduk yere kanıyo ama hasta olunca burnu akmaya baslıyınca dahada sık oldu kanaması ne yapmam lazım hastaneye mı gıtsem yoksa bır kere saglık ocagına mı gotursem kanaması cok uzun surmuyo ama sık kanıyo
newmommmyy2 Durunisa küçükken bendede oluyordu kılcal damarlarım kanıyormuş öyle demişlerdi sanırım tam hatırlamıyorum ama yakma işlemi yaptılar sonra olmadı o sıkıntım şükür sizde bi kbbye götürün isterseniz Allah korusun altından başka bir sorun çıkmasın ne olur ne olmaz
iremd-1798 Durunisa benim kızımında öyleydi doktor burnunun içinde yara var dedi losyon verdi ama kızım korktuğu için sürekli yaptırmadı hala devam ediyor ama çok azaldı 😟
Yasss11 Durunisa yaz boyunca bu sıkıntıyı çektik bizde kbbye gittik şükür bisey cikmadi çocuklar büyüdükçe kılcal damarlarda buyudugunden olurmuş dönem dönem sprey verdi aimdi daha iyi
Esmaaaa_ benim kızımda öyle idi en çok da yaz Aylarında çok kanardı.. burnuna kurşum kalem soktu onun yarasıda vardır elbet. doktora sorduk hava kuru burnuda kuruyor. kılcal damarları çatlıyor demişti. onun için nemli kalsın diye krem verdi