icmimaranne Kızlar yarın regli olmam lazımdı az önce kahverengi leke gelmiş. Bozuk 1₺ büyüklüğünde sonrada peçeteye kırmızıyla pembe arası geldi. Yerleşme kanaması olabilir mi ? Yerleşme kanaması olduğunu nasıl anlayacağım ?
Leylaaa_46 icmimaranne yerleşeme de kanama şeklinde değil kahverengi leke şeklinde oluyor . Aşırı olmuyor az az oluyor adet önce akıntı şeklinde leke geliyor gibi sonra bir kaç gün. Geliyor geri kesiliyor kanama olmayınca anladım hamile olduğumu
S1nbkr Benimde öyle oluyordu ama malesef adet görüyordum ertesi gün normal şekilde, önceki dönemden kalan kan olabilir. Pembe gibiyse yerleşme kanaması olduğunu sanmıyorum ama sen yinede bekle ertesi gün belli olur kesin normal adetse
DeryTksz Bende aynısını yaşadım hatta denize gidecektik eşimle hasta oldum yine çok üzülmüştüm 🫣1 yada yanlış olmasın 2 gün sonra içime bir his doğup test yaptığımda hamile olduğumu öğrendim çok erken öğrendim 4 5 hafta ile uyumluydu 🌸
DeryTksz icmimaranne Peçete çok az bir miktarda 2 kez sildiğimde pembe bir kan geldi parlak pembe bir kandı
Mzzz Devamı gelmezse yerleşme olanilir yerleşme kanaması pembe veya kahve şeklinde olur benim iki gebeligimdede kahve şeklinde lekelenme olmuştu