Cinarbt Hanımlar 29 haftalığım ancak bebeğin kilosu az dedi doktorum 1200 canımı sıktı buda benim sizlerin nasıl
Merve-dmr Cinarbt 28 oldum yeni 29 da kontrolum kilosunu bilmiyorum üstte çıksın diye yazmak istedim 🥰
Bahargny Cinarbt az mı ? Bence gayet iyi bende 29 haftadayım geçen doktora gittim 1200 gayet iyi kilosu dedi hiç sıkmayın canınızı bundan sonra kilo alımı başlayacak zaten 🌸
Havvabektas Cinarbt benim 29 haftalık 1400 gramdı 1 hafta önde dedi şimdi pazartesi randevum var bakalım ne kadar oldu
anneadayi__ Cinarbt Bugün gittim 29+2 yiz 1652 gr dedi bişey demedi fazla ya da az diye sadece suyun fazla dedi şeker ölç dedi sabah akşam 1 hafta boyunca sonra bakıcak duruma göre 🤷♀️ Hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah 🙏
ayseheyecanli anneadayi__ vaow biraz fazla gibi ben anlamadım 1400 1 hafta ilerde diyolar size normal demişler bu dr hepsi birbirinden farklı
anneadayi__ ayseheyecanli Al benden de okadar bende anlamıyorum gerçekten burdaki diğer postalarada bakıyorum kg çok değişebiliyor aynı haftalarda olanlar. artık sağlıklı olsunlards kiloları 2.sıraya kalsın napalım 🤷♀️
Rabiamina Cinarbt tam 29 haftada 1360 gr 36 cmdi. Cihazlar çok doğru ölçmüyor. Arada çok ciddi bir fark yok bence. Başka doktora da görünün
Figen1-2 Cinarbt Haftamda doktor 1250 gram demişti Eksik veya fazla olduğunu düşünmüyorum. Son aylar zaten birden kilo alıyorlar , sağlıklı olması yeterli bence 🥰