BerivanLina Fatma_98 bnm dun hafif sancim vardi su an belim ve kasigimda agri var adet agrisinin bi tik ustu erken dogumdan korkuyorum napmaliyim sizce
Fatma_98 BerivanLina korkup da kendinize stres yapmayın bence ilk sancı çıktığında bende korktum ve psikolojik olarak sancilandim gerçekten dün de öyleydim bugün iyiyim dinlenin zaten geleceği varsa gelir şuan o kafadayim yalancı sancı da olabilir
BerivanLina Fatma_98 nasl yani hergun hergun nisan geliyor sizde 34. Haftada dgl msnz? Doktora gittiniz mi ?
Fatma_98 BerivanLina üç kere geldi işte parça parça aslında çatı muayenesinden sonra başladı gelmeye açılma basliyo sanırım ben 34+6 yım şuanda bir hafta dursa diye bekliyorum bende yarın randevum var doktora ama bidaha yaptırmam alttan muayene
BerivanLina Fatma_98 bisiy soylim mi 40 sanciya girmiyor bile. Dun girdim nstye sanci 40 gorunuyordu ztn
Fatma_98 BerivanLina işte bı yanlışa düştüm benim yaşadığım ilçe zaten hep böyle diri giren ölü çıkar 😅
BerivanLina 12_annee ayy Allah bagislasin masallah 😍❤️ bizede anlatir msn nasl oldu dogumun nasil gecti