Kızlar 2 gündür fena dişim ağrıyor. Kendi doktorum dolgu kanal vs. ne gerekiyorsa yaptirabilirsin sorun yok dedi. Disine film vs. çekilirse kurşun yelek giymeyi ihmal etme onun haricinde çürümemesi için önlemini al dedi. Ama yasadigim yerde ne devlette ne de özel kliniklerde 37.haftada tedavi yapmayiz diyorlar. Sebebi yaptiklari iğnede adrenalin olduğu için doğumu hızlandırabilir belki 2 gün sonra belki de dişin çekilirken doğurabilirsin bir seyleri tetikleyebiliriz hasta seçmiyoruz ama hicbir diş doktoru riske girmez dedi. Parol içiyorum mecbur kaldikca ama parol oldum olası bende etki etmiyor işe yaramiyor. Gargara yaptım tuzlu suyla, karanfil vs ne yaziyorsa internette baktım ama ne çare.. Ya napcami bilmiyorum uyuyamiyorum ve doğuma az kaldı doğum öncesi de zaten sancı vs derken diş ağrısıyla ugrasmak da istemiyorum. Degişik önerisi veya bilgisi olan var mi?? En azından dua edin bari uyku uyuyabileyim yemek yiyebileyim 🥹 bir de işin garibi ben agriyan dişimi gösterirken agrinin hassasiyetin orada degil de 20lik dişte oldugunu öğrendim. İğne dolayisiyla çekim de yapılamiyor 🥹