MelikeDB Merhaba çatlakları önlemek için kremi sürmeye hangi haftada başlamam gerekiyor acaba? Bilgilendirirseniz çok sevinirim ☺️
Glnrskr MelikeDB Göbek için 32. Haftada başladım ama baldırlar için keşke erken başlasaydım. Kalçam çok erken çatladı. 28. Hafta gibi. Göbeğimde çatlak yok çok şükür.
ezooezz MelikeDB göbeğiniz çıkmaya başlayınca sürebilirsiniz ben 12.haftadan itibaren başladım ama sürekli kullanamadım. 20.haftadan sonra düzenli kullanmaya başladım şükür hiç çatlağım olmadı.
ttazeannee MelikeDB ben normalde de vücudumu hep nemlendiren biriydim hamile kalır kalmaz başladım. Ne kadar erken o kadar iyi elini korkak alıştırma bol bol nemlendir. Ve genetikte varsa çatlak ne yaparsan yap çatlıyorsun maalesef
Gokturkmom_ MelikeDB 3.ayımdan beri düzenli kullanıyorum normalde günde 1 sürüyordum.Şuan 32 haftalığız sabah akşam kullanıyorum
Glnrskr Zeyn_elvera Bebek yapı mustela ve vazelin kullanıyorum doktorum söylemişti. Kalçam çatlamıştı zaten ona çözüm yok ama 35. Haftadayım göbek ve çevremde çatlağım yok