Mrvee1923 melissannesi İlk sırada kesinlikle Uyku, sırt ağrısı, mide bulantısı, mide yanması, bel ağrısı başka da bir sözüm yok
Ebruaydn GizemKuyucuoglu mide yanması bendede var ilaç veriyormuş doktor kontrole gittiğim de sorucam ayak ağrısı için de magnezyum kullanıyor musun canım ben magvital kullanmaya başladığımdan beri ayaklarım ağrıtmıyor çok şükür 🙏
GizemKuyucuoglu Ebruaydn Evet Evde Magnezyum Var Canım Doktor Belki Ağrım İçin Vermişti Ama ayaklara da faydası oluyorsa sürekli Kullanayım ben Demir ve Folik Asit Kullanıyorum Hala 28+4 haftadayım
dilaraaydinn melissannesi İnşallah sen de ben de karnımız tok uyuyacağımız günlere hayırlısıyla kavuşuruz 😂
dilsinati melissannesi Burun kuruluğu, göğüslerde deli gibi hassasiyet, diş eti kanamaları. Aşırı derece bel çukuru ağrısı, kırılacak şekilde.2.ye hamileyim aynı şeyleri yaşıyorum
Ebruaydn GizemKuyucuoglu kesinlikle oluyor canım bir ara bıraktım hemen başladı ağrılarım şimdi hiç aksatmıyorum çünkü ayak ağrısı çok kötü gece bile uyutmuyor insanı
GizemKuyucuoglu Ebruaydn benimde canım Aynı Şekilde Belimden Aşağısını Hissetmiyorum Bazen Sık Tuvalete Gitme Mide Yanması ödemler halsizlik baş ağrısı da çok oluyor bende İlk 3 ay bu kadar zorlanmadım
zeynepramo Ebruaydn Allah nasip ederse normal olsun istiyorum bunun için daha henüz doktorumla konuşmadım yarın kontrolümüz var 🫶🏻 sizin belli mi
Ebruaydn zeynepramo hangisi iyiyse bebek için o olsun inşallah 🙏 Benim ikinci hamileliğim 4 yaşında oğlum var o sezaryen olduğu için Buda öyle olucak ama henüz tarih belli değil kızım daha 33 haftalık 🥰☺️
Ftmnnr melissannesi duygusal herşey ağlamak istiyorum balığın kılçığı var diye ağladım saatlerce kardeşim yanıma gelmedi diye ağladım babam hasta iken sarilmadi garipti beni sevmiyo diye ağladım annem çalışıyordu telefonuma bakmadı beni umursamiyo diye agladjm ama icimen ağlamak geliyo
Ebruaydn GizemKuyucuoglu kesinlikle dayanilmıyor bazen ağrıya uykuda uyunmuyor zor bir süreç ama ilaçla vitaminle bir şekilde halloluyor ☺️