Donaldvetomris melissannesi sıfır belirti 13.hafta bitiyor hala gebelik öncesi gibiyim bebişim beni hiç üzmüyor saolsun 😊💐
Busrademirci71 34+4 olduk nefes darlığı vajina ağrısı hemde çok fazla göğüs ağrısı bacaklarda baskı mide yanması karın ağrısı daha neler neler ☺️ utaniyom bazen suram agriyo demeye ama Allah razı olsun eşim oglumada bakiyo ev işlerinde yapiyo ☺️
GozdeAli Heyecanlı bekleyiş, dönem dönem nedensiz ağlama atakları, çoğu zaman neşe, dev ikiz karnı :)))
melissannesi GozdeAli ah ikiz mi ne mutlu yakın zamanda eğlenceli günler sizi bekliyor olacak emin olun🌸🌸
Hshaujaja melissannesi Zulüm!!! Bu hayata bir kere daha çocuk mu asla. 36 haftam kendimi zor taşıyorum kambur gibi yürüyorum
melissannesi didm6134 Allah yardımcın olsun canım mide bulantısı olanlar birtık daha zor geçiriyor ben de sendenim 9 + 4 üm Bulantısı günleri iple çekiyorum
didm6134 melissannesi ayy çok kötü ya gerçekten de ilk 3 ay sıkıntılı derler 4.ayın içindeyim iyi yerine kötüye gittiğimi hissediyorum bebişte hiçbir sorun yok onu etkilicek masallah var
melissannesi dilaraaydinn O kadar iyi anlıyorum ki seni keyifle yediğim her şeyden o kadar uzağım ki hissediyorum emzirme döneminde tekrar yemek ve tatlılarla barışacağımı düşünüyorum😄
dilaraaydinn melissannesi İnşallah sen de ben de karnımız tok uyuyacağımız günlere hayırlısıyla kavuşuruz 😂
melissannesi tsr45 tabii ki tek kelime yetmez ama herkesin hamileliğin Nirvanası olan bir durum var mesela benim değişmez tek şey hamileliklerimde bulantı🥴🌸
melissannesi Cinardic Çok iyi anlıyorum seni bir önceki gebeliğinmde zofer kullanmıştım Herkes çok fazla yeni etkisi var neden kullanıyorsun demişti kendimi şartladım bu sefer hiçbir bulantı hapı kullanmayacaktım gerçekten olmuyor olmuyor olmuyor Prilam dr Kullanıyorum en azından biraz da olsa hafifletiyor
Cinardic melissannesi onu içince de kusuyorum nasıl içiyorsunuz acaba bi sabah bi akşam yazılmış bana
melissannesi Hatice5258 Ben de bugün bir arkadaşımla konuşurken aynı sohbet oldu benim hamileliğimde hastalık gibi geçiyor ya bunu söylemek istemiyorum ama normal geçiren insanlara o kadar özeniyorum ki
Hatice5258 melissannesi hamileligimin başında düşük tehlikem vardı onun ağrısını çektim sonrasında kum döktüm onun ağrısını çektim kum enfeksiyon yaptı onun ağrısını hamilelik+kum+enfeksiyon yuzunden mide bulantısı çektim enfeksiyon zarını yirttigindan erken doğum yaşadım üstelik doğumum da zor geçti rahim duvarım kalınmış ve oğlum elleri yüzünde geldi baştan başa benim hamilelik sakattı yani