Almira_ melissannesi 27+5 ten sabaha karşı yatakta başlayan bel ağrısı diyorum başka da bir şey demiyorum. Uyutmuyor öyle böyle bir ağrı değil yani.
Anne_6 melissannesi tek kelimeyle keşke anlatılsa bacım yetmez ki benimki sinir , sitres, aldatılma, ağlama,miğde yanması, miğde bulunması, ilgisizlik, sevgisizlik, kavga , gürültü, daha ne diyim 🥺
melissannesi Zuluss 🤭☺️ Ebruaydn ah canım ben soda içmiştim dr sölemişti hem kemiklere çok faydalı ve etkili dayan az kaldı
as2603 Ebruaydn boşuna çekıyorsun canım bende maf oluyordum sonra arkadaşım benım doktorum mide koruyucu yazdı dedı bende söyledıö doktoruma banada yazdı her günde ıçebılırsın dedı ben 3 günde bi içiyorum sıfır mide yanması şu an mide yanöasından sabaha kadar uyumuyordum ben arkadaşımdan görüp nexsium almıştım doktorum lansör yazcaktı nexsium almıştım dıyınce kullanabılırsın dedı
GizemKuyucuoglu Ebruaydn Mide Yanması Yüzünden Uyuyamıyorum Birde Ayaklarım Ödem Toplamaya Başladı Ağrı Yapıyor🥺
Merve-dmr Almira_ 28 haftalığım bende bel ağrısından çok çekiyorum sırtüstü yatmak çok iyi geliyor ama onada iyi değil diyorlar 🥹🥺
melissannesi Almira_ bel ağrısı erkekmi cinsiyeti erkekde çok olur derler ben kızımda son haftalarda cok ağrımıştı sadece Destek yastıklarla yat tatlım 🌸
melissannesi Anne_6 canım tabiki tek kelimeyle değilde hani en cok bastıran yanı demek istemiştim Ama senin baya karışmış olaylar atres yapma bebeğini düşün sonra hepsinin canını oku🤭☺️🌸
melissannesi Zeynepgmsbs61 o bendede cok yani herşey batıyo eşim diyoki tamam hormonlar ama lütfen yani☺️ Elimde değil sanki beynimde ince bi süzgeç var herşey takılıyo🤭
TugceOrak melissannesi koku hassasiyeti benim hayatımı mahvetti diyebilirim resmen. Her gün ev temizliyorum ama ev hala pis kokuyor bana. Kendim dahil herşey leş gibi kokuyo 🥹 Günde en az 2 kez duş alıyorum ama pis kokuyo geliyorum kendime 🥹 Eşim kafayı yediğimi düşünüyor ama napim elimde değil
melissannesi TugceOrak ben eşime diyorum lütfen yalnış anlama kendi kremlerim parfümüm herşey bana değişik kokuyor eşimin parfümleri kaldırdım Baya kafayı yediğimi süşünüyo yalnız değilsin😁💓
Almira_ Merve-dmr her türlü geçmiyor ya. Bel egzersizleri var onları yapıyorum biraz hafifliyor ama düzenli yapmak lazım. Tembellikten yapmıyorum.
melissannesi Merve-dmr sırt üstü kan dolaşımını azaltıyo bebeğe giden kan oranını o yüzden yatma boşver☺️ geçcek sabır🤲🏻🌸
Mercan0652 Merve-dmr ay bende ya bel ve sürekli sağa sola yattığım için kalça kemiklerim aciyo artık çürüyecek bide daha 15. Haftadayim 😂
dika melissannesi imtihan ile dolu bir hamilelik inşAllah sabrın sonu selamettir diyorum herşeyde vardır bir hayır böyle geçiyor benim ki
Minik06 23+3 = mide yanması ve şişkinlik patlayacak gibiyim bir bardak suyu bile içerken düşünüyorum 🥴
Almira_ melissannesi kız bebiş. Annem 3 erkek kardesimde de bel ağrısı çekmiş. Bende hiç olmamış. O da diyor Allah Allah ama bu tarz seylern cinsiyetle alakası yok biliyoruz artık 🙂 28. Haftamdayim. 27 haftamda beri sabaha karşı 8 gibi agirmaya bı basliyo. Uyutmuyor. Kalkıyorum egzersiz yapıyorum hafifliyor. Sonra uyurken yine başlıyor. Ayaktayken hiç ağrı yok ama yatmaya uzanmaya gelince belli saat sonra başlıyor. İşkence gibi nir şey ya. Destek yastığı almıştım. Onunla uyuyorum hep. Bacağımın altına koyardım normalde. Bugün keşfettim ya da öyle denk geldi bilmiyorum. Göbeğimin altına koydum. 8 den şuana kadar rahat rahat uyudum, ezgersiz de yapmıştım tabi. Belki de göbeğimin altına koymam lazım. Ben bebeği sikistiririm diye korkudan gobeminin altına pek koymazdm.