arinmommy Kızlar merhaba. 5 ay kadar oldu annemi kaybettim. İsmi yasemindi ve bence güzel bir isim. Koysam mi koymasam mi hala kararsızim. Belki psikolojik etkileri vs kötü olursa diye de endişeleniyorum ama annemi çok seviyorum. Siz olsanız ne yapardınız
Aysezey arinmommy bende ölen babaannemin adını taşıyorum herhangi bi etkisni görmüyorum ama yinede çok araştırma yapmadım bu konuda bekliym burda 🌼 başınız sağolsun bu arada
arinmommy Aysezey teşekkür ederim benim ismim de babaannemin ismi. İsmimi seviyorum ama çocuğuma koyacağım isim onunla olan ilişkimi vs de etkileyebilir belki o yüzden farklı bir isim koysam mı diye de düşünüyorum. Annem kanser hastasıydi ve çok zor bı hayat geçirdi
Ecrinur arinmommy Başınız sağolsun bende annemi kaybettim , kızımın kulağına ismini okuttum iki isim okundu kulağına ama kimliğe yazdırmadım.
Aysezey arinmommy bana kalırsa koymayın. Yani her seslendiğinzde aklınıza gelecek.. onu annenizin yerine bilinçaltında istemeden de olsa koyabailirsiniz. Oğluma dedesinin adını koyduk biraz pişman olduk açıkçası bazı hareketleri benziyor 🥲 geçti artık tecrübesizliğim oldu ama yinede siz bilirsiniz tabiki.
Elfinn Bnde babamın ismini koymayı düşünüyordum. Öldüğü için ama aklıma hep gelip üzülmek yerine farklı bir isim koymak daha mantıklı geldi.