EsilaMiracAyazEren_Moms Merhabalar canım anneler.. Bu zamana kadar kız diye beklediğimiz bebişimiz son doktor kontrolünde erkek denildi. Var mı böyle durum yaşayanlar ?
Anne2829 EsilaMiracAyazEren_Moms kaçıncı haftaya kadar bu şekilde söylendi acaba böyle yanılma çok duydum benimde başıma gelirmi diye düşünüyorum bazen,detaylı ultrasonda kesinleşiyormuş bizede 17. Haftada kız dediler
elifeflinmom EsilaMiracAyazEren_Moms bebeğe ilk ultrasonla doktor sağ tarafınızdan mı bakmıştı sol tarafınızdan mı acaba 🌸♥️
EsilaMiracAyazEren_Moms Anne2829 18 haftada kız dediler. 22 haftalıkken erkek dediler. Biz de detaylıyı bekliyoruz net sonuç için
Anne2829 EsilaMiracAyazEren_Moms bende iki hafta sonra detaylıya gidicem bakalım hakkımızda hayırlısı ☺️
EsilaMiracAyazEren_Moms afra119- yani evet. Önceden istanbulda takipliydim. Şimdi Rize Eğitim ve Araştırmaya gidiyorum
EsilaMiracAyazEren_Moms elifeflinmom bilmiyorum ki, kızım da oldu oğlum da oldu hep sol taraftaydılar
elifeflinmom EsilaMiracAyazEren_Moms yani bütün çocuklarınızda doktor ilk aylarda ultrasonla muayeneyi hep sol taraftan mı yaptı hepsinin hareketlerini ilk solda mı hissettiniz