Betul59 Sehbal ay bakalım inşallah hepimizin güzel doğum hikayeleri olur Allahın izniyle bende sizden güzel haberler bekliyorum inşallah 🙏 😌 Tekirdağlı mısınız acaba
Sehbal Betul59 hayır ben aslen kastamonuluyum istanbulda doğup büyüdüm 2 sene önce evlenip buraya geldim ☺️
Sehbal Bhrdnz evet gerçekten öyle bazen bilmemek daha iyi diyorum bazen de bilinmezlik korkutuyor valla artık Allaha bıraktım teslim ettim kendimi 😄😄
Betul59 Sehbal gurbet kuşlarıyız o zaman hep bende Mersinliyim eşimin işinden dolayı bizde 2 sene oldu Tekirdağ dayız ☺️
Sehbal Betul59 Evet bizde de durum aynı eşim de buralı değil ailesinin işi gereği 10 sene önce gelmişlerdi buraya nereden nereye seviyorum burayı ama yine de istanbula anneme gidince doğup büyüdüğüm sokaklarda daha evimde gibi hissediyorum 😅😅
Tontonunannesi Sehbal bende 38+6 yım bekliyoruz heyecanla hem hemen gelsin istiyorum hemde korkuyorum bakalım ne zaman gelecek oğluşum kızım 40+4te gelmişti
Sehbal Tontonunannesi bu kızlar sabırlı mı sabırsız mı anlayamadım 😅😅 kimisi erken geliyor kimi maşallaaah yaşında gelecek neredeyse 😁😁 rabbim doğru zamanda sağlıkla kavuşmayı nasip etsin 🤲🏻🥰🥰🥰
Ysmnpmk Sehbal bende 35+1im bizde nasipse 25 kasıma gün aldık bekliyoruz🙏💕🐣🌸ama günler geçmiyor artık🫣🤭
Mrv-0715 Sehbal bende 36+4 deyim gün verilmedi muhtemelen pazartesi günü verilecek çatı muayenesi yapılacak
Sehbal Mrv-0715 ben hiç çatı muayenesi yaptırmadan direk gün aldım 😅 siz belki vajinal doğum istiyorsanız henüz gün vermemiştir. Rabbim sağlıkla kavuştursun en hayırlı şekilde 🤲🏻🌸🌸🥰
Ebruxxxx Sehbal bende 35 +4 dum kaşın 6 da randevum var bende ikinci sezeryanim olcak acaba tarih belirlermi doktor ilk nat cekilcek inş sancı falan çıkmaz
Sehbal Ebruxxxx özelde takipliysen sancın da çıksa sezeryan istersen sezeryan olabiliyorsun en doğru en hayırlı şekilde gelsinler inşallah hiç korkma herşey güzel geçecektir 🤲🏻🥰🌸🌸
Mrv-0715 Sehbal benim biraz karışık vajinal doğum istiyorum ama bazı engeller çıkıyor genital varis oluştu
Sehbal Goncagullllllllll ooohh bu ay birsürü prenses geliyor 🥰🥰 maşallaaah darısı isteyen herkese nasp olsun sağlıkla kavuşun inşallaaaahhh 🤲🏻🤲🏻🌸🌸🌸