fatmanurbicer Merhaba arkadaşlar kesenin şekline göre cinsiyet tahmini yapanlarınız var benim kesemin şekli değişti bana da tahminde bulunabilirseniz çok sevinirim
Haticemre21 Wolf13 https://hizliresim.com/tk6kfnf Bana da yorum yapabilirmisiniz 🤭 7 haftalık fotoğraf
Czn2105 Wolf13 8. Hafta da pipiyi nasıl gördünüz ultrason kağıdındaki hafta 8. Hafta daha 10. Hafta da gelişen bir organ
Bukraa Balkan77 nasıl hesaplıyorsunuz bende yazsam bakar mısınız ? Henüz bir ultrason resmi yok daha çok küçüğüz 😊
Balkan77 fatmanurbicer kan yenileme diye bir şey var canım kimin kanı daha tazeyse cinsiyeti o oluyor bebeğin sayıyorum yani sayarak buluyorum doğru ve yanlış takdiri ilahi ama genli doğru çıkıyor
fatmanurbicer Balkan77 ilk kez duydum baya iyiymiş ☺️benimki 14.08.2002 Eşiminki 20.03.1999 bizde ne çıkıyor
Smbemdy Balkan77 peki eş hacamat yaptiriyorsa duzenli kani yenileniyor her ne kadar kadinin yenilenmis olsada boyle bir etkenle degisebilir .
Balkan77 fatmanurbicer kız çıkıyor tatlım şeninde bakalım doğru çıkacak mı doğru çıkarsa yaz ☺️ rabbim gönlüne göre versin inşallah