Gulcinnnnanne 4,5 yaşında bir oglum vardi zaten simdii 12 haftalik hamileyim bunu kiz diye cok umutlanmistim ya ama erkege benziyor dedi ama ben kiz umudumu kaybetmek istemiyorum sizce yanlis tahmin etmis olabilir mi sonradan degisir mi🤗
Merve_kucuk Gulcinnnnanne Detaylıya kadar oğlum olacak sanıyordum ama kızım oldu. Şuan 4.5 yaşında ☺️😂 Rabbim gönlünüze göre versin 🫶🏻
aslaninannesi7 Gulcinnnnanne 12 haftalıkken bana da erkek olabilir demişti 17. Haftada kesinleşti erkek olduğu. Birşey görmüş olmalı. Ama yanılmalar da çok oluyor duyuyoruz sürekli. Sağlıkla gelsinler 🌸
Handemhmt Gulcinnnnanne benim 2 kızıma da 12. Haftada erkek dediler 16. Kız olduklarını öğrendim hatta perinatoloji doktoru 100de 100 erkek demişti 😂
Gulcinnnnanne Merve_kucuk yaaa benimde oyle olur umarim bir tane erkek bana yetiyordu😁 Allah saglik versin buyusunler
Hsnsarem-94 Merve_kucuk özel hastaneneye mi gittin canım bana da dün tahminde bulunduda 12+3 de değişir mi acaba
Gulcinnnnanne aslaninannesi7 hic olmasa neyse de simdi bir tane erkek olunca insan yanina kiz da istiyor🤗hayirlisi ne yapalim🙃 zamaninda saglikla insallah🙏
Sara_bebek Gulcinnnnanne banada iki kez erkeye benziyor dedi acaba değişirmi? 2 yaşinda birde kizim var
Gulcinnnnanne Handemhmt ay inanmıyorum ne kadar güzel inşallah bende oyle bir haber alirim😁🤗Allah saglikli ömürler versin
incimina111 Handemhmt bana 16 da yüzde yüz erkek dedi şuan 20 deyim detaylıyı bekliyorum hala bir şansım var mıdır 😂😂😂
teacherandmom_ Handemhmt Çok ilginç ya bide onların cihazı falan daha iyi nasıl ayırt edemiyorlar. Kordonla da pipiyi bir zahmet ayırt et yani kaç yıllık doktorsunuz😂
Ceycey11 Gulcinnnnanne 12 haftalıkken doktor erkeğe benziyor dedi 16 da kesin kız dedi ve şimdi 3 yaşında kızım var 😊
Beyza-M Benim değişmedi canım 🥹 12 de erkek dedi doktor 16 da net erkek dedi ilk bı üzüldüm ama sonra dedim olsun abisiyle destek olurlar birbirlerine 2 tane oğlum oluyor 😂
oznursoylu Gulcinnnnanne ah canım inan herkes olmayanı istiyor benim de bir kızım var şu an 13 haftalık hamileyim haftaya kontrole gideceğim doktorum geçen hafta kıza benzetti ama emin olamadı Ben de bir oğlum olsun istiyorum o yüzden seni çok iyi anlıyorum ultrason fotoğrafın varsa bakmak isterim ☺️🥰
Hsnsarem-94 oznursoylu canımsın yaaaaa bende aynı senin gibiyim inan ki bir tane çok şükür kızım var bunu çok erkke istyrdum ama doktorum dün tahminde bulundu kıza benzettim dedi tahminim kız dedi değişir mi acaba
Gulcinnnnanne oznursoylu evet geleni istemeyecek bakmayacak halimiz yok da ozeniyor insan birde yasliligimi dusunuyorum insanin hastaligi var kiz olsa anneye daha yardimci olur ben oyle dusundugumden 9 haftalikkenki var ama ben buraya yukleyemiyorum nasil yukleniyor resim
Minik_kuzularim Gulcinnnnanne bugün 3.5 yaşındaki oğlumla aynı umutlarla bende gittim kız olacak diye erkek olacağını öğrendim hayaller=hayatlar diyelim 😀😀
Gulcinnnnanne aslaninannesi7 öyle tabi elimizden gelen birsey değil hayırlı evlat olsunlar saglikla buyusunler 🤗
Masal7778 Prenseslerinannesi16 doktorlar kız görüyorum diyordu ama hep siyah beyaz bakiyorlardi perinatolojiye gittiğimde renkli baktı orda erkek olduğunu gördük
GamzeeeYigittt 16-17. Haftada erkek dedi 18. Haftada kız dedi😁 19 da renkli ultrasona girdim gerçekten kızmış😁
Gulcinnnnanne GamzeeeYigittt yaa cok guzel insallah benimde😁hayirli evlat olsunlar saglikla gelsinler🤗
Happyka Gulcinnnnanne 12 haftalıkken kız demişti iki kızımda da değişmedi . Profesyonel doktor yanılmaz diye biliyorum.
Gulcinnnnanne Happyka tabi bencede oyledir ama bilmiyorum doktoru ilk gittigim bir doktordu şansımıza artik😄