Kelebek36 Kızlar mthfrler heterozigot çıktı işilk gebeliğimde bilmediğim için düşük oldu ikincide her gün iğne be asprin kullandım şimdi üçüncüye hamileyken doktor bir gün iğne bir gün asprin dedi bu şekilde devam eden oldumu acaba
Kubra6642 Kelebek36 bnim de iki kanım da heterizigot çıktı öğlen coraspirin akşam da enox 4000 lik igne yapıyorum
Meridaily babyylve_ merhabalar benim de kanda pdw 19.7 çıktı. Sizinki kaçtı, ne dedi doktor? Çok endişelendim🥺
Meridaily babyylve_ 16 normal değil mi? Diğer değerlerim hepsi normal çıkmış sadece pdw 19.7 araştırınca korktum bende yazınıza denk geldim size sorayım dedim
babyylve_ Meridaily benım referans aralığım 19.22 sizin ki de benim referansa göre normal hastane referansları değişiyor bence normal değer
zynpknt Ben hem hap hem iğne kullandım bir süre sonra serklaj olduğum için sadece iğneye geçtim ama bigün o bigün o demedi hiç doktorum ama doktorunuz diyorsa vardır bir bildiği diye düşünüyorum ☺️
Meridaily babyylve_ ay çok şükür canım, çok teşekkür ederim içim rahatladı🥺 sanırım farklı değerlerle karşılaştırıp bakıyorlarmış benim diğer değerlerim iyi çok şükür. Sadece tsh yüksek çıktı bunun haricinde ona da ilaç başlanacak sanırım