nisanela Var mı acaba normal doğumda nasıl sakin anlayışlı sabırlı mı ve ebeler falan nasıl acaba bilgisi olan var mı
Guneyarkoc nisanela bende çok merak ediyorum cahit beyin hastasıyım ama ben normalden çok korktuğum için sezaryen istiyorum
Sseydayerdem nisanela benim ablam Cahit bey de doğum yaptı geçen yıl çok memnun kaldı Cahit bey çok iyi bir doktor nisanela
Busefe nisanela merhaba 2021 de Cahit bey ile doğumun gerçekleşti normal doğum yaptım çokta memnun kaldım başka bir doktor olsa beni kesin sezaryana alırdı ama son ana kadar bekledi
aybuke__ Guneyarkoc memnun musunuz muayene ücreti ne kadar bende hüma da Nagihan sarı ya gidiyorum 850tl ama emin olamıyorum değiştirsem mi diye düşünüyorum
nisanela Sseydayerdem teşekkür ederim yanıtınız için💖 peki hastane oda falan nasıldı temizlik açısından vs memnun kaldı mı ablanız
Oksuruksurubu nisanela kime sorsam çok iyi bir doktor diyor herkes onu övüyor bende orda yapmayı düşünüyorum
nisanela Oksuruksurubu muayenede evet bende memnunum ama doğum konusunda ilk doğumbide korkuyorum tedirginlik yasıyorum bide zaman azaldı 4-5 haftam var🥹🥹
dilansrmli Oksuruksurubu bende Hüma hastanesine gitmeyi düşünüyordum dediğiniz doktorun soyadını öğrenebilir miyim
Melek38_ nisanela Ben doktoru bilmiyorum ama 12 yıl önce kızımı orada dogurdum. Gayet iyiydi hastane odalar tek kişilikti, ilgililerdi.Kızım yanımdaydı. Şimdi başka bölümler felanda açıldı. Nasıl oldu bilmiyorum
Guneyarkoc aybuke__ çok memnunum 16 kasım doğum için gün aldık doktorumuzdan artık. 850 tl muayene ücreti aynı
nisanela aybuke__ evet ilk gittiğim randevuda kartını vermişti ne zaman msj atsam en geç 1-2 saat içinde döner