Rozzzzaa Dilaralav beta HCG günden güne artar silik çıkması bu yüzden birkac gün sonra yapsan daha koyu olcak
Dilaralav Rozzzzaa bugün heyecanla 4 tane test almıştım bi tanesini de yarın sabah ilk idrarla yapacağım çok şaşkınım canım
Dilaralav Ykfi 7 ekimde kürtaj oldum da korunuyorduk sadece 1 kez kaçırdık o da tutmuş mu yani o yüzden şoktayım
Dilaralav busrax_ ben 7 ekimde kürtaj oldum canım boş gebelik geçirmiştim ondan öncesi de 5 aylıkken zorunlu ölü doğum yaptım suyum gelmişti diye. Şuan korunuyorduk daha yeni boş gebelik geçirdiğim için o yüzden inanamıyorum
busrax_ Dilaralav yaa 😣 geçmiş olsun. Bende boş gebelik geçirip kürtaj oldum inşallah bende pozitifi görürüm
Dilaralav Bigsecret3 canımm teşekkür ederim ben yeni kürtaj oldum korunuyordum şuan sevineyim mi üzüleyim mi şoktayım
Bigsecret3 Dilaralav bende kürtaj oldum temmuzda kürtajımın 3 ayının üzerinden 1 hafta geçti ve o şekilde hamile olduğumu öğrendim ve çok sevindim istiyordum inşallah Allah bizlere sağlıklı sıhhatli onları taşımayı ve doğum yapmayı nasip etsin
Rozzzzaa Dilaralav bende kürtaj oldum yakın zamanda ikinci gebeligim bu bence tadını çıkar kan testide var kesinlessn
Dilaralav babyylve_ gecikme regl falan yok canım ben en son 7 ekimde kürtaj oluyordum o yüzden şoktayım
Dilaralav busrax_ canım ama bana doktor demişti ki 1 regl gör ondan sonra korunma demişti o yüzden şuan ne düşüneceğimi bilemiyorum şaşkınım sadece
busrax_ Dilaralav kaç haftalıkken kürtaj oldun benim doktorum kese küçük olduğu için hiç regl beklemene gerek yok istiyorsan hemen hamile kalabilirsin demişti
Gulperi8 Dilaralav bende de böyle çıkmıştı hcg değeri yükseldikçe çizgi daha netleşir hayırlı olsun inşallah
Dilaralav edis22 hayırlısı olsun inşallah sabah yine test yapacağım ilk idrarla bakalım daha koyu mu 🥹