Tazegelin12 Evinuuu travazol krem kullanmadığım krem kalmadı tek iyi gelen krem travazol oldu ilk sürmede bile etkisini hemen görüyorsunuz
GEM Evinuuu Hamazinc krem kullanabilirsiniz. Her bebekte aynı etkiyi belki göstermez ama ben kızım doğduğundan beri kullanıyorum 3 yaşında kızım etkisini hemen görüyorum dilerseniz sizde bir deneyin.
01180322 Evinuuu bizde aynı durumdan muzdaripiz ıslak mendili bıraktım bu surecte hematen krem bize çok iyi geldi. Bazen altını açıp havalandiriyordm. Okadar kötüydü ki su toplayıp parlıyordu her yeri ,şimdi iyileşme sürecinde
Evinuuu Ben her şeyi denedim travazol hemetan başka bez yıkıyorum ıslak mendil kullanmıyorum hatta gün içinde pamuklu bez koyuyorum onları yıkayıp ütüleyip tekrar devam ediyoruz öyle yok pamukla siliyorum ne denediysem sonuç sıfor
aysenuroztunc Evinuuu saf zeytinyağı sürün . Hametan , hamazink , zeytinyağı , bephantol bi kaba dökün hepsini karıştırın ıslak mendil kullanmayın . En çok zeytinyağının faydasını göreceksiniz
Canemamii Evinuuu kurulayıp öyle takabilirsiniz bezini nemli kalınca daha kötüye gider krem etki etmemişti bnmkine pudra kullanmıştım iyileşince kreme döndüm tekrar