Meltempek Merhaba kızlar ikinci gebeliğim yaklaşık 5 haftalık çok bel ağrım ve kasık ağrım oluyor özellikle iş yapınca bugün belli belirsiz kahverengi lekelenme oldu ben de korktum aynı durumu yşayan var mı ilk gebeliğimde hiç yaşamamıştım
Kubra001111 Meltempek merhaba benim gibi birçok kişiyi görüyorum ben de 5 haftalık hamileyim öğrendiğimden beri lekelenme yaşıyorum bazen kırmızı kanama oluyor düşük önleyici iğne ve hap kullanıyorum doktorum kalp atışı duyulmadan bir şey yapılamaz diyor ekstradan haftaya salı kontrolüm var Allah yardımcımız olsun
Esinnur63 Meltempek canım bende 5 ike 7 haftalıkken 1 2 damla kahve rengi kanamam olmuştu doktor bu haftalarda normal olduğunu söyledi yerleşme kanaması dedi progestana başladım şıan çok şükür bir sıkıntı yok 30. Haftadayız sürekli gelen bir kanama değilse rengi açık değilse korkma ama içine sinmiyorsa doktoruna görün
Meltempek Kubra001111 kaçıncı haftada kalp atışını duyarsınız dedi doktor. Ben söyledim doktora ağrılarımın olduğunu ama pek çnemseedi ağır iş yapma dedi sadece şimdi korkuyorum bende yazıları okuyunca
Kubra001111 Meltempek prof doktor un sekreteri ile konuştum progestan iğnesi ve progestanin 200 mg fitil de öneriyoruz esktra dedi
Kubra001111 Meltempek haftaya salı gel dedi şu an tam 5 haftalık dinlen istirahat et bol su iç diyor faydalı besinler kuruyemiş vs tüket ekstra diyo
Kubra001111 Meltempek ağrı da hareket edince oluyo bende sende nasıl kaç haftalıktin haftaya salı yi iple çekiyorum inşallah bebeğim sağlıklıdir kalp atışını duymaya gideceğiz 🥺
Meltempek Kubra001111 gwem 4+2 çok küçük dedi ama net söylemedi sanrım 5+3 üm daha bi kere gittim net değil tam kasıklarımda yanma oluyor çok daha gitmedim doktora
Meltempek Kubra001111 evet dün oldu korktum bende bir daha olmadı ama şu anda kasıklarımda ağrı var tekrar gideyim diyorum
Meltempek Esinnur63 yok bir kere oldu sadece ağrılarım canımı sıkıyor ilkinde hiç ağrım olmamıştı hala devam ediyor musunuz ilaca peki
Esinnur63 Meltempek hayır 25 den sonra bıraktırdı doktor her hamile kullanıyo progestan ilacını doktoruna danış istersen