cnsu77 Amin canım inşallah 😍 hemen sırasıyla cevaplıyorum 🥳
Doğumda ekstra hiç bişey çıkmadı, totalde 25.500e geldi, eğer belden uyuşturmalı spinal olursa +2.000₺ ekleniyor, kan serumu vs gerekirse o ücretliymiş ama gerek kalmıyor
Normal doğum için eğer koşullar uygun değilse asla ısrar etmiyor, benim doğumum bi anda gerçekleşti, sabaha karşı 6da suyum geldi 🥲 hastaneye gidene kadar açılmam 3-4cm olmuştu, o kadar hızlı ilerledi ki, bi anda 7cm oldu nefes alamıyordum, hoca ultrasondan son defa kontrol etti, bizimki kordonları boynuna dolamış 2 tur, dedi ben seni normal doğurturum ama bana çok kızarsın, çocuk inemezse vakum kullanmak zorunda kalırım, çok dikişin olur dedi 🥲 bende ozaman sezaryene alın hocam hiç zorlamayalım madem dedim, öyle kararlaştırdık, son dk sezaryen oldum, o gün resmen 2 doğum yaptım 😅
Hastane odası süsleme, fotoğrafçı vs hiç sormadım, onları hep kendimiz yaptık ama dışardan odaya fotoğrafçı çağırabiliyorsun, bana yıldız hanım şey demişti, her şey çok güzel görünüyor, fotoğrafçı gelecek mi dedi, çok pişmanım odaya fotoğrafçı ayarlamadığıma, her şey cidden çok güzel olmuştu 🥹
Doğuma eşi almıyorlar, eşimde girmek istemişti 🥲
Doğum kaçta olursa olsun yıldız hanım geliyor, sadece mesai dışı olduğu için ek ücretti yanlış değilsem ama o an insanın gözü onu görmez, bide heryerde böyle oluyor ek ücret talep ediliyor aklında olsun, bizim miniko mesaiye yakın gelmeyi tercih etti, annesiyle babasını düşündü heralde ahahahaahah 😂 ama hiç korkma ebeler felan herkes çok deneyimi, benimle sürekli ebeler ilgilendi hoca gelene kadar, zaten hoca gelsede bişey yapmıyor, sadece süreci gözlemliyor, sakın kendine stres yapma, su gibi geçiyor her şey 🥳