Miniklerinannesiyim Nazgrr 33+1 olduk bence ne kadar canımızın agırlaştıgını düşünüp dinenirsek o kadar halsiz ve heryerimiz agryo ben hiç oturmyorum cok Şükür hafif geciriyrum ama agrılarım karın sertleşmesi fln bende de var mide eşkimesi kramp fln geceleri özellikle yatammıyorum rahat nefes alamıyorum
Nazgrr Miniklerinannesiyim haklısın aslında valla ne kadar nazlanır dinlenirsek ağrılarımız çıkıyor hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza alalım
littlemiddle Makbule_ Ben de benzer durumdayım 🥴 Belim, karnım fena ağrıyor ve hemen yoruluyorum. Gece çok sık uyanmaya başladım, bazen tekmeler uyutmuyor bazen tuvalet bazen de karnım sertleşiyor 😵💫
Makbule_ littlemiddle benim ilk hamileliğimde hiç böyle şeyler yaşamamıştım bu sefer ağır geliyor karnımda baya küçüktü şimdi büyüdü baya otur kalk zor geliyor 🤭
Annelikmghb Nazgrr 🫡 32 hafta birden agirlastim yürümek yatip kalkmak bile zor nefes darlığı geliyor gidiyor ayaklarim ağrıyor artik sonlara yaklasiyoruz herkezde aynı galiba
Melamial Ben mi hamile değilim acaba.33+1’im ne bebeğim çok rahatsız edici hareketli, ne bi yerime kramp giriyo. Belimin ortası biraz ağrıyor ona da doktorum normal dedi. Aşağı doğru baskı falan da yok şu an. Korktum bi
Nazgrr Melamial korkacak bir şey yok canım çok şanslısın bende bu zamana kadar öyleydim her işimi kendim hallettim çok şükür ama bir anda ağırlaştım
Makbule_ Melamial ilk hamileliğiniz mi birde karnınız küçükse hiç rahatsız etmiyor benim ilk hamileliğim de öyleydi prensesler gibi geçirmiştim 🤭
Ezgikcc boymomyz merhabalar ben dün ilk kez nst ye girdim 32+2 yim sancım cıktı doktor serum taktırdı tekrar nst ye girdim sancım azalmıs cıktı bu sefer sorun görmüyorum haftaya tekrar gel dedi cok stres oldum erken oldugu ıcın bu kadar erken sancı cıkması normal mi sizce erken dogum beklentiside yok her sey normal gidiyor
boymomyz Ezgikcc Nst de sancı çıkar canım . Aynı gün hamile olduğum arkadaş senin gibiyken hastaneye yattı hep yazdı sancım var ciğer geliştirici oldum diye ama her sancıda yatıyordu serum yiyordu . Noldu biliyor musun ? Ben 38 de acil sezaryene alındım o 41 mi neydi 😂
Ezgikcc Nazgrr hayır bende hiç belirti yoktu dün girdim ilk kez ve doktor nst de düzenli sancı gördü 2. Yapılan nst de yine var ama ilk seferki gibi değil azalma var sıkıntı yok haftaya tekrar kontrole gel dedi ama ben cok korkuyorum suanda dogummu geliyor diye henüz cok erken 32+2😞
Emel5805 Ezgikcc aynı şeyleri yaşadım dün ciğer geliştirici igne yaptılar erken doğum riskinne karşı serumlar ilaçlar derken çıktım belirti bende çok yoktu ama Ogün çok toplanıyordu Minnoş kasılma gibi gittim sancı çıktı düşüktü ama riske. Atmadı doktorun şimdide adalat kullanıyorum pazartesi terkar kontrol.var
Ezgikcc Emel5805 bende de aynı sekilde belirti yok cok şaşırdım beklemiyordum hiç yani ama bana sadece serum takıldı ciğer geliştirici falan yapmadılar ilaç falanda vermedi bir hafta sonra çağırdı tekrar