Payiz Bu şekilde görünce kan vermeye gittim ama sonuç çıkmadı nedense, sizce poziftif midir? Yoksa test mi hatalıdır bilemiyorum.
iremd-1798 Payiz çok silik var gibi ben mi yanlış görüyorum ama her baktığımda o silik çizgiyi görüyorum 🥹 istiyorsanız eğer vardır inşallah ❤️
Merve_kucuk Payiz Çok silik görebiliyorum inşallah vardır. Ama 6 gün gecikmeye silik çıkması biraz düşündürdü. İnşallah hamilesinizdir 🙏🏻🫶🏻
Nacyax Payiz geç döllenme olabilir benimki de geç döllenme olduğu için silik çıkıyordu bu testte de bende silik çizgi görüyorum çünkü Rabbim gönlüne göre versin inşallah💕
iremd-1798 Payiz ay inşallah Rabbim nasip etsin ❤️ kan ne zaman verdiniz sonuç çıkınca haber edin lütfen heyecanla bekliyorum
Payiz Mavikizkaracocuk yok canım daha sonuç e nabıza düşmedi. İnsallah hayırlı olunlu sonuç alırım ♥️♥️♥️♥️ Allah sizlerinde ne muradı varsa kolaylıkla nasip etsin
Payiz iremd-1798 inşallah Allah binlerce kez razı olsun iyi dilekleriniz için. İnşallah vardır çok istiyorum. Allah sizlerinde ne isteği varsa kolaylıkla versin sizlere ♥️♥️♥️♥️
Dryfrmzz25 Payiz sağlık ocağında verdiyseniz Google a bulunduğunuz ilin ismini yazıp halk sağlığı merkezi yazın girin orada laboratuvar sonuçları yazan yerden bakabilirsiniz ben öyle öğrendim ☺️
Payiz Merve_kucuk bakalım inşallah, geç döllenmede olabilir diyenler oldu. Çünkü bugün kadar yaptıklarım hep tek çizgiydi bugün böyle silik görünce heyecanlandım
Sibellll_123 Ben 5 gün. Önce yaptm çok silikti adetğm 3 gün geçti net kıpkrımız çıktı çift çizgi yarın kan vercem bakalm nekadrlk