Mavisanne88 Kızlar doğum öncesi kolaylık olsun diye hem kendimiz hem gelen misafir için buzlugunuza neler yaptınız fikir verir misiniz? Bide Kek koyan var mı buzluga nasıl olur bilemiyorum?
Nazgrr Mavisanne88 Bana da arkadaşım kek yaptı verdi koyduk daha yemek nasip olmadı canım ama koyan çok. Buzluğa kuru köfte Sulu köfte Su böreği Sigara böreği- ıspanak böreği Mantı Haşlanmış nohut- fasülye Zeytinyağlı sarma - karalahana sarması Poğaça ve közlenmiş kırmızı biber koydum
Alpmom__ Mavisanne88 kalem böreği sardım , muska börek koydum . Yaprak sardım iki kg kadar . Kayınvalidem içli köfte ve mantı yapacak . Poğaça koydum . İzmir köfte ve sulu köftenin köftelerini yapıp koyacağım .
minebayraamm Kek, bol bol börek, et suyu, köfte çeşit çeşit, ben bi de sebze de kullanan biriyim yemeklerimde sık sık onları da hazır ettim
Ymrtsy Nazgrr bunlara ek olarak ta doğranmış sebzeler,İçli köfte dolmalıl biber boş veya dolu,sarma içi,ilikli kemik suyu vs koyabilirsiniz
Esoss22 Buzluga yemek koyanlari hic anlamiyodum. Bebek olduktan sonra anladim 1ay oldu dogum yapali birakin yemek yapmayi buzluktakileri bile pisiremiyo insan.kendi halime guler hale geldim🤣🤣
Mavisanne88 Esoss22 ay bende sonra gelen olunca da çok zorlanırım gelen olmasa bile normal de de zorlanırım gibi geliyor mecburen koyucam bişeyler sürekli napcam diyorum zaten yemek yapmayı da hiç sevmem 😂
Zezeeeyaman Merhaba birsey sorucam basliginizla alakasiz 5+4 de karin ultrasyonunda kese ve bebek gorunurmu?