BTop teachermomyy23 silik görünüyor ben 15. Günümde yapmıştım hemen çıktı hiç beklemedim koyuydu benim çizgi
Harika38 teachermomyy23 ben iğnenin 12. Gününde kanda ta ki 17. Gününde ancak idrarda gördüm. Kan vermeniz size daha sağlıklı sonuç verecektir
Nacyax teachermomyy23 bence var çünkü 12. Günden sonra etkisi geçer iğnenin bende de böyle olmuştu Rabbim nasip eder inşallah bende de olmuştu ama kimyasala döndü iki günde bir düzenli kan testi ver yükselme olursa vardır inşallah💕
Anoniminiz Gebelik başlangıcı da olabilir, iğne etkisi geçiyor da olabilir. Yarın koyuluğuna tekrar bakın bence
teachermomyy23 Anoniminiz 14.günde bu kadar silik beklemiyordum olsaydı biraz daha belirgin çıkmazmıydı
teachermomyy23 BTop yaaa 14.günde bu kadar silik çıkması olmaz değil mi olsaydı hemen çıkardı dediğiniz gibi ilaç etkisi bencede ya
mrvsrcn teachermomyy23 sizi umutlandırmak istemem hakkınızı helal edin ama 5 kez çatlatma iğnesi olmuş biri olarak 10.gunden sonra hiç pozitif görmedim kan verin bence hemen
teachermomyy23 Harika38 12.günde kanda değer kaç çıktı acaba ? Ayrıca idrar testi hiç yapmadınız mı 17.güne kadar
Harika38 teachermomyy23 12. Günde kanda sadece 5.8di. Yaptım tabiki ama idrar testinde çıkmadı 17. güne kadar
BTop teachermomyy23 benim de ilk ay olmadı 2. Ayda hamile oldum isterseniz biraz daha bekleyin tekrar yapın
teachermomyy23 Nacyax inşallah isteyen bakabilen herkese nasip olsun bizde dahil benim2.çatlatma iğnem diğerinde 13.günde negatifti bunda 14.günde az da olsa silik çizgiyi görünce umutlandım biraz
Harika38 Mom_06 6. Gündeki sonuç yanlıştır muhtemelen çünkü iğnenin içinde zaten hcg hormonu var. İğnenin etkisi 10 güne kadar sürüyormuş öyle yazıyordu içeriğinde. Doktorlar en erken 14. Gün kan verin diyor yalancı pozitif olmaması için.