Irem95 4+4 deyım daha hic muayene olmadım beta takip ediyorum güzel yükseldi öğreneli 5 gün oldu bugün kasık değil alt karnım ağrıyor korkmalı mıyım masa başı işte çalışıyorum çok oturmaktan olur mu günde 10 saat oturuyorum arada bi kalkıp dolanıyorum
dygsss Irem95 normal canım rahmin büyüyor genişliyor bebek yerleşiyor çok şiddetli değilse normal uzan dinlen geçiyor bendede olmuştu
Tgrtkrt Irem95 seninle şuan aynıyız bende o durumdayım bende 4+2 Kasım bölgem çok ağrıyor bol bol dinleniyorum bebek yerleştiği için ağrı olabiliyor. Doktora ne zaman gitmeyi düşünüyorsun
Irem95 Tgrtkrt cok acele etmeyeyim gitmek için dedim yani önümüzdeki hafta gideceğim sanırım en azından keseyi görsün simdi erken gitsem kese var bebek yok vs derse moralim bozulur diye erteledim açıkcası kötü bi durumda yok kanama vs diye bekliyorum bakalım
Tgrtkrt Irem95 bende aynı düşüncedeyim 6 hafta sonrası gitmeyi düşünüyorum en azından gittiğimde kalp atışı duyarım diye düşünüyorum. Kanama olmadığı sürece bu şekilde devam